Uavgjort mot Haugesund i generalprøven

Det ble 1-1 i generalprøven mot Haugesund på Sparebanken Sør Arena søndag formiddag.

Treningskamp, Sparebanken Sør Arena

Start - Haugesund 1-1 (1-0)

1-0 Matias Belli Moldskred (45')

1-1 Alioune Ndour ( 68')

Rødt kort: Mohamed El Makrini

lagoppstilling haugesund

Det var en regntung Sparebanken Sør Arena som var vertskap for Starts siste treningskamp før sesongstart, da de gule og svarte møtte Eliteserielaget FK Haugesund på søndag.

Det ble en jevnspilt åpning på kampen, der begge lagene trillet mye ball, men der ingen av lagene klarte å skape de store sjansene.

Farligst var Haugesund etter syv minutter, da ballen ble liggende i femmeter etter et frispark, men ingen Haugesund-spillere klarte å få et bein på den.

Start ble presset tilbake av et aggressivt Haugesund-lag og hadde nok med å klarere ut dødballer fra de hvite fra Vestlandet.

Haugesund var frempå flere ganger, men Start klarte å klarere bort ballen uten at bortelaget fikk avsluttet.

Eman Markovic, Haugesund, treningskamp, 090521
Eman med et av flere farlige innlegg.

Etter 27 minutter var Eman Markovic frempå, men vingen klarte ikke å få avsluttet på mål.

Etter halvtimen spilt fikk Mohamed El Makrini gult kort, etter at nederlenderen var litt sent ute i en takling.

Like etterpå kjempet Martin Ramsland seg fremover på banen men ble taklet av Kevin Martin Krygård, og Haugesund-spilleren ble belønnet med gult kort fra dommer Svein Tore Sinnes.

Bare få minutter etter hans første gule kort fikk El Makrini sitt andre, og dermed måtte Start spille med ti spillere i den siste timen av kampen.

Fem minutter før pause tok Start ledelsen med 1-0 etter at Martin Ramsland banket et lavt innlegg i boksen og Matias Belli Moldskred styrte ballen i mål etter et fint løp inn i boksen.

Like før lagene gikk til pause på stillingen 1-0 fikk også Kristoffer Tønnessen gult kort for hjemmelaget.

Start gjorde to bytter i pausen. Jonas Deumeland gikk ut og Amund Wichne kom inn, mens Adeleke Akinyemi gikk ut og Peter Reinhardsen kom inn.

Etter noen få minutter fikk Sander Sjøkvist sjansen til å øke ledelsen for Start, men skuddet ble reddet av Haugesund-målvakt Egil Selvik.

Start var igjen nære på etter 62 minutter da et frispark ble headet i tverrligger og over fra en Haugesund-spiller.

Få minutter senere byttet Start målscorer Matias Belli Moldskred ut og Henrik Robstad kom inn.

Utligningen til Haugesund kom etter at innbytter Alioune Ndour utnyttet litt rot i forsvaret etter 68 minutter.

Etter 71 minutter gikk Eman Markovic ut, mens Mikael Ugland kom inn.

Haugesund satte inn en sluttspurt og skapte flere gode sjanser i de siste 20 minuttene.

Fem minutter før slutt måtte Joackim Jørgensen rusle av banen med en liten skade, mens Altin Ujkani kom inn.

Flere mål ble det ikke på Sparebanken Sør Arena, og vi takker Haugesund for kampen.

Neste kamp er serieåpningen mot Sandnes Ulf på Øster Hus Arena førstkommende lørdag.