Tromsdalen og Svela tok første stikk mot Lyn

Sander Svela startet kampen på benken da Tromsdalen tok første stikk mot Lyn i opprykkskvalifiseringen til OBOS-ligaen.

I kveld møttes Lyn og Tromsdalen til den første av to kamper i opprykkskvalifiseringen fro PostNord-ligaen til OBOS-ligaen.

Sander Svela startet på benken for Tromsdalen i kveldens borteoppgjør mot den gamle storheten Lyn.

Kampen, som ble spilt på Nadderud, var jevnspilt og til pause sto det 0-0 på resultattavlen. I den andre omgangen fikk Lyn den beste starten - og tok ledelsen etter 53 spilte minutter.

Drøye ti minutter etter Lyn tok ledelsen utlignet Tromsdalen ved Didrik Hafstad etter en fin avslutning som ble curlet i lengste hjørne. Rett etter scoringen ble Sander Svela byttet inn.

Med under ti minutter igjen skulle publikum bli servert nok et pent mål, da Tromsdalens Steffen Skogvang Pedersen dunket til fra distanse og fikk drømmetreff. Ballen gikk rett i krysset. 2-1, og fordel Tromsdalen før søndagens returoppgjør.

Vinneren av dobbeltoppgjøre møter Hødd i den avgjørende playoffen.