Trofast Start-supporter ble «Årets kampvert»

Tor Lund (i midten) ante ingenting da han søndag ble utnevnt til «Årets kampvert» i IK Start. Her er han sammen med speaker Per Svein Bostrøm og arrangementssjef Hilde Sørgaard. (Foto: Egil Olsen).

Annonse:

Tor Lund har vært frivillig i IK Start i mer enn 10 år, men ikke gått glipp én hjemmekamp siden 1972! Søndag ble han utnevnt til «Årets kampvert» i klubben. 

- Dette setter jeg virkelig pris på, og jeg har ingen planer om å gi meg, smilte Tor Lund da han ble overrasket med gode ord, «Årets kampvert»-diplom og gave i akkrediteringsrommet på Sparebanken Sør Arena søndag.

Tom Edvardsen, Hilde Sørgaard og Dag Andersen utgjør Miljøkomiteen i IK Start som har plukket ut kandidatene til «Årets kampvert»-tittelen.

- Vi har brukt god tid og hadde mange solide kandidater å velge blant. Men i år er det ingen tvil: «Årets kampvert» er du, Tor. Vi setter stor pris på jobben du gjør, den er helt unik, sa Edvardsen.

På kampdager har Tor Lund tilhold i akkrediteringsrommet sammen med Torfinn Voreland. Men det er langt fra «kun» presse-akkrediteringer Tor har ansvar for. Det er også lagoppstillinger og alt annet formelt som må være i orden i forbindelse kampavviklinger. 

- Det er ikke å overdrive å si at du har hjerte og dedikasjon for Start. Din innlevelse og ekte kjærlighet for klubben merker alle som er på kampene.

Du leverer alltid i toppklasse til glede for alle som er avhengig av tjenestene dine, sa Tom Edvardsen.

Annonse fra Obos-ligaen: