Tom Strannegård tatt ut på Sveriges U21-landslag

Vår 21 år gamle midtbanespiller, Tom Strannegård, er inkludert i Sverige U21s landslagstropp den kommende samlingen. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

- Det er veldig gøy å bli tatt ut. Det blir en stor opplevelse og jeg skal prøve å utnytte muligheten maksimalt. Det blir også en fin oppladning før kampen mot Jerv, sier Tom Strannegård.

Sverige sitt U21-landslag skal spille en internkamp i Norrköping og en kamp borte mot Gibraltar i samlingen fra 12. - 19. juni. Inkludert i Sverige sin tropp er altså vårt midtbanetalent Tom Strannegård.

- Det er alltid en ære å bli kalt til landslagssamling med landslaget sitt. Det er en veldig god erkjennelse på utviklingen Tom har hatt det siste året, og vi synes det er hyggelig at det blir lagt merke til, sier sportssjef Magni Fannberg om nyheten om at Tom Strannegård er med i Sverige U21s tropp til den kommende landslagssamlingen.

Strannegård har startet hver eneste kamp for oss i OBOS-ligaen denne sesongen, og står med fire mål og tre målgivende på 1059 spilte minutter. I april ble han kåret til månedens unge talent i OBOS-ligaen.

- Dette er nok et eksempel på den positive utviklingen på spillere, som vår tropp, ledergruppe og kultur er med på å skape, legger sportssjefen til.

Gratulerer og lykken til, Tom!

Annonse fra Obos-ligaen: