To utlånsspillere i aksjon i helgen

Sander Svela (bildet) og Levi Eftevaag kom begge inn fra benken i sine respektive seriekamper i helgen.

Sander Svela ble byttet inn i det 77. minutt i Tromsdalens 1-1 kamp mot Stjørdals-Blink. Tromsdalen tok ledelsen i kampen etter 26 minutter, og holdt ledelsen frem til det 76.minutt, da Stjørdals-Blink utlignet minuttet før Sander entret banen.

Tromsdalen ligger nå på 2.plass i Post Nord-ligaen avd. 2, 11 poeng bak serieleder Levanger.

Levi Eftevaag startet på benken da Fløy tok i mot serieleder Egersund lørdag ettermiddag.

Fløy gikk inn i kampen med fire strake seiere i Post Nord-ligaen avd. 1, men måtte se seg slått etter Egersund scorte kampens eneste mål på straffe etter 28 spilleminutter. Levi kom på som innbytter i det 77. minutt.