Tjelmeland: - Vi har full kontroll

Start-trener Sindre Tjelmeland mener laget hans vant fullt fortjent over Stjørdals/Blink onsdag kveld.

Annonse:


 

- Gratulerer med en flott seier, Sindre.

- Det smakte veldig godt. Vi har fortjent det etter den perioden med baklengsmål på overtid, og vi har stått sammen og jobbet for å få tre poeng foran hjemmefansen.

For fansen var det virkelig liv i på Sparebanken Sør Arena. De snaue 2000 tilskuerne lagde til tider mye lyd, og mange stod igjen etter kampen og sang for heltene sine.

- Det er utrolig kult. Den fansen som var her i dag, og de som var med sist mot Raufoss og borte mot Kåffa – det er gøy å ha dem. Det fortjente de.

Men laget fikk en litt treg start, etter at bortelaget tok en tidlig ledelse.

- Vi fikk en treg start, men det viser karakteren som bor i oss etter det som har skjedd de siste ukene på overtid. Vi vet hva vi skal, vi fortsetter å angripe og får en fortjent 21 til pause.

- Så får vi justert en del ting og får bedre kontroll på hvordan ting ser ut, og får kjørt noen overganger som resulterer i 31 og 4-1.  Vi har full kontroll.

En mann som virkelig har imponert de siste par kampene er Sander Sjøkvist. Den unge høyrebacken satte inn sitt andre mål på to kamper, og det var ikke overraskende for treneren vår.

- Sander fikk en utfordring av meg før Raufoss-kampen. «Step up» og vis at du vil ha den plassen, og det har han gjort. Nå kan han nyte seieren i kveld og fortsette å jobbe knallhardt for å beholde plassen.

Martin Ramsland satte inn to mål og var nest sist på én scoring i dag, men at spissen trengte målene tror Sindre mer er en media-sak.

- Jeg tror media er mer opptatt av dette enn meg. Jeg ser at Martin stadig vekk kommer til flere sjanser, og da er det bare et spørsmål om tid.

- Han har vært mønsterprofesjonell siden den dagen jeg kom inn, og det må han bare fortsette med.

Nå venter cupoppgjør mot Express, og laget skal ikke slippe seg ned av den grunn.

- Vi skal klinke til ute på Fevik.

 

Annonse fra Obos-ligaen: