Takker supporterne

Det ble tap på banen, men supporterne som hadde tatt turen fra Kristiansand leverte en fantastisk innsats.

Annonse:

Akkurat da det så ut som Start var på vei tilbake i kampen, så fikk Lars-Jørgen Salvesen rødt kort, til store protester fra både lagkamerater og støtteapparatet.

Da Odd la på til 2-0 like etter ble det tøft med ti mann. Men selv om det ikke gikk veien på banen, leverte de tilreisende supporterne fra Kristiansand en strålende innsats på tribunen. Det satte spillerne pris på.

- Det var mange fra Kristiansand her i dag og de lagde stor stemning. Dessverre ble kampen som den ble, men de stod der i 90 minutter, og også lenge etter kampen, og heiet og hoiet. Det varmer i hjertet på en tung dag, sa Henrik Robstad etter kampen.

Se hele intervjuet med Salvesen og Robstad nederst i saken.

Salvesen var langt nede etter kampen, men også han trakk frem supporternes innsats. 

- Vi ville gjerne komme ut og takke dem personlig, men dessverre hadde de akkurat dratt da vi kom ut igjen, det tok litt lang tid i garderoben og i Mixed Zone med media. Men vi vil gjerne takke alle som var her i dag, vi setter utrolig pris på den støtten, spesielt i den tunge tiden vi er inne i nå, sier Salvesen.

Også Mark Dempsey, som ble sendt på tribunen i pausen på grunn av protester på det røde kortet, skrøt av supporterne etter kampen.

- De var fantastiske! Det er synd vi ikke kunne gi dem en seier, sa Dempsey.

Uenig i kortet

Lars-Jørgen fikk endelig sjansen i startoppstillingen igjen etter ett år med skade, og en lang opptreningsperiode.

- Det ble et anitklimaks. Når jeg endelig fikk mulighet til å vise meg frem så ble det slik. Det er utrolig kjipt for min egen del, og utrolig kjipt for laget.

- Jeg føler meg litt maktesløs når det ble som det ble. Jeg fikk nesten sjokk da jeg fikk det røde kortet. Jeg hadde tatt et gult kort der, jeg følte jeg tok en for laget og stoppet en kontring, men at det er rødt kort det klarer jeg ikke se i det hele tatt, sier han.

Selv om det røde kortet preger kampen så er Salvesen tydelig på at spillerne også må ta selvkritikk for måten de startet kampen på.

- Vi må ikke lure oss selv. Vi var elendige de første 20 minuttene. Det var pinlig. Så klarer vi heldigvis å ta oss sammen, og vi klarer å skape et visst trykk på dem frem til vi får det røde kortet.

Se hele intervjuet med Robstad og Salvesen her.


Annonse fra Obos-ligaen: