Takker av flere spillere

Flere Start-spillere har kontrakter som går ut ved nyttår. Nå er det klart at flere av dem ikke blir med videre. Foto: NTB scanpix

Annonse:

Atle Roar Håland, sportslig leder i Start, forteller at mye er avklart rundt de spillerne som har kontrakter som går ut til nyttår.

Han gir følgende status få dager før 2020 avsluttes.

Eirik Wichne:

- Har skrevet under for Sarpsborg. Var ønsket med videre, men takket nei til våre tilbud, sier Håland.

Wichne har spilt 138 kamper siden debuten i 2016.

Les mer om Wichnes avgang her.

Mathias Bringaker:

- Har ikke fått tilbud om ny kontrakt. Mathias har gjort en solid jobb for oss i tre år og har alltid gitt alt både i trening og kamp. Vi takker Mathias for innsatsen og ønsker ham lykke til videre, sier Håland.

Bringaker kom til Start fra Viking før 2018-sesongen, og har spilt 75 kamper og scoret 18 mål i løpet av sin tid i Start. Han scoret fire mål på 20 kamper i 2020-sesongen.

Bringaker jubel sarpsborg
Bringaker jubler for vinnermålet mot Sarpsborg i 2018.Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Steffen Lie Skålevik

- Låneavtalen er ferdig ved nyttår. Steffen har vært i klubben i to perioder og er en type som alltid jobber hardt både på trening og i kamp. En herlig type som vil bli savnet i miljøet. Vi takker ham for innsatsen!

Skålevik ble hentet på lån fra Sarpsborg 08 før sesongen. Han fikk 21 kamper, hvorav ti fra start, i årets sesong og han scoret ett mål.

start mjøndalen ntb scanpix skålevik
Steffen Lie Skålevik gratuleres etter 3-0-målet mot Mjøndalen i sommer. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Fredrik Repstad Hansen

- Fredrik har lidd under at det ikke ble noen kamper for Start 2 i år. Vi er enige om at han trenger å komme til en klubb der han får spille. Vi ønsker ham lykke til!

Repstad Hansen, som kom til Start fra Søgne som juniorspiller, har vært på benken i seks kamper i år. Han har ingen obligatoriske kamper for klubben.

Espen Børufsen

- Legger opp og går over i ny rolle i klubben. Espen er en Start-legende som vi er glade for å beholde i klubben, men dessverre har skader ødelagt mye av de siste årene av hans karriere. Han fortjener virkelig en enorm takk for innsatsen han har lagt ned for klubben over mange år, sier Håland.

Les mer om Børufsen her.

Start ønsker å takke Eirik, Steffen, Mathias, Fredrik og Espen for innsatsen for klubben!

Når det gjelder Erlend Segberg og Christan Bolanos, som også har avtaler som går ut ved nyttår, så vil det trolig bli avklart i løpet av relativt kort tid.

 

Annonse fra Obos-ligaen: