IMG_6407

Takk til våre frivillige!

Onsdag kveld arrangerte spillergruppa frivilligfest for våre frivillige!

Annonse:

Uten våre frivillige hadde ikke IK Start eksistert. År etter år legger dere igjen en vanvittig innsats for å arrangere fotballkamper og arrangementer for Idrettsklubben Start. I går var det deres tur til å bli satt ekstra pris på. Ved ankomst ble de møtt av en blid Jon-Helge Tveita.

IMG_6410.jpg
Jon-Helge Tveita sto i døren og ønsket de frivillige velkommen.

Med ribbemåltid servert av Sørlandskjøtt AS og dessert fra Hennig Olsen-Is hadde kveldens servitører, spillergruppen til A-laget, alle forutsetningene til å glede de frivillige som til vanlig legger til rette slik at spillerne får spilt kamper og trent.

Det ble servert en julebordsbuffet med alt du kunne tenke deg, og samtilige i lokalet fikk vann i munnen da Tom Strannegård og Salim Nkubiri kom rullende inn med maten.

IMG_6425.jpg
Tom Strannegård (t.v.) og Salim Nkubiri hadde kjøkkentjeneste og skal ha mye av æren for at svoren ble perfekt.

Marius Nordal fikk gleden av å si "vær så god og forsyn dere", og det tok ikke lange stunden fra Nordal åpnet serveringen til det var kø i buffeten.

IMG_6431.jpg
De frivillige fikk gleden av en deilig julebordsbuffet.

Mens så og si alle spillerne jobbet for harde livet for å sette pris på de frivillige, var det en som sluntret unna. Selv om han snart skal legge opp - var det overraskende å se at han allerede hadde lagt klubbforpliktelsene bak seg. Henrik Robstad kom inn i lokalet, satt seg rett ned ved middagsbordet og spiste ribbe til skjorta sprakk.

IMG_6441.jpg
Henrik Robstad fikk en smakebit på tilværelsen som frivillig.

Etter at alle var gode og mette etter ribbemiddagen, var det dags for nydelig is til dessert.

IMG_6447.jpg
Mathias Grundetjern sto bak desserten som smakte like godt som den så ut.

Etter at både buffetmiddag og dessert var spist opp, var det dags for en liten Start-quiz for å vekke konkurranseinstinktet til våre frivillige. Sander Sjøkvist og Rolf Daniel Vikstøl var quizmastere.

IMG_6455.jpg
Quizmasterne Sander Sjøkvist (t.v) og Rolf Daniel Sjøkvist.

Etter Quizen kom dagens høydepunkt, men også det vanskeligste med en frivilligfest. Nemlig prisutdelingen. Alle i rommet hadde gjort seg fortjent til en eller annen pris, men dessverre er det ikke slik at alle kunne vinne en kåring denne gangen - men alle våre frivillige hadde vært verdige en pris.

Annonse fra Obos-ligaen: