- Takk for støtten

Jonas Deumeland var tilbake i rolig trening idag etter den dramatiske hendelsen i kampen mot Strømsgodset på søndag.

Annonse:

Det var i slutten av kampen mot Strømsgodset at Deumeland landet vondt etter å ha plukket et innlegg i feltet. Han ble liggende på kunstgresset, omringet av medisinsk personell, før han etter nesten 20 minutter ble fraktet til sykehus i ambulanse. Heldigvis viste det seg at skaden var langt mindre alvorlig enn fryktet.

deumeland skadet NTB scanpix
Jonas Deumeland ble fraktet ut på båre på Marienlyst stadion. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Etter noen rolige dager, og med god oppfølging av klubbens medisinske apparat, var Deumeland på plass på treningsfeltet onsdag formiddag.

Han fortalte at det har vært noen spesielle dager, og at han setter pris på støtten han har fått fra både kjente og ukjente.

- Jeg setter veldig pris på all støtten og alle meldingene jeg har fått. Nå føler jeg meg ganske bra, faktisk, sier Deumeland.

- Marianne og Pål Erik i det medisinske apparatet har gjort en fantastisk god jobb. Jeg er veldig takknemlig for det, sier han.

Hva tenkte kjæresten din og familien din da det skjedde?

- I starten var de bekymret, men etterhvert fikk de nyheten om at det så verre ut enn det var, og da var de lettet.

Lettet er alle i Start også, og nå ser det ut som Deumeland kan være kampklar allerede mandag kveld når Odd kommer på besøk til Sparebanken Sør Arena.

- Vi tok det rolig idag, så trapper vi det gradvis de neste dagene. Målet er å være aktuell til kampen mot Odd, sier Jonas.


Annonse fra Obos-ligaen: