Svela-dobbel for Tromsdalen

Sander Svela startet på benken for Tromsdalen i dagens kamp mot Gjøvik-Lyn, men markerte seg virkelig da han ble byttet inn. (Foto: NTB / Tor Erik Schrøder)

Vår utlånte spiss, Sander Svela, startet på innbytterbenken i dagens Tromsdalen-kamp mot Gjøvik/Lyn.

Svela ble byttet inn etter 65 minutter, på stillingen 0-0. Kun fem minutter senere ledet Tromsdalen 2-0 og Svela var tomålsscorer.

Det første målet kom etter en retur fra et langskudd, mens det andre målet kom etter litt klabb og babb i feltet etter en corner. Ved begge anledningene var Svela våken og på rett plass for å dytte ballen i mål.

Svela har nå scoret tre mål for Tromsdalen på til sammen 135 spilte minutter, fordelt på tre innhopp og en kamp fra start.

Tromsdalen ligger på 2. plass i PostNord-ligaen avdeling 2 etter 15 spilte kamper.