Supporterblogg: Start - Skeid

Les Bjørn Mayer sin supporterblogg etter 3-2-tapet her.

Annonse:
Skeid er for meg "sa sa sa bra bra bra Skeid Skeid Skeid" - et av kampropene som har bestått siden "tidenes morgen". Gutta fra Torshov hadde en dårlig sesongstart, men har reist seg.  Og i dag var det vår tur til å møte dem på Nordre Åsen - ikke på Ullevaal, som var deres hjemmebane i storhetstiden. Utgangspunktet var enkelt: Skeid MÅTTE beseires. Alt annet en seier var uakseptabelt. Kampen om direkte opprykk, evt den usedvanlig viktige tredjeplassen, ville "definere" hele sesongen. Da lagene kom på banen var en ting helt klart: Vi kom til å vinne tribunekrigen. Londsia Øst svikter aldri. Når disse i tillegg ble forsterket av den originale Londsia, tenkte jeg at dette ikke kunne gå galt. 
 
Og så gikk det likevel galt, et utrolig kjipt tap, som sannsynligvis tok fra oss muligheten til direkte opprykk. Vi hadde sjanser nok, kanskje flere enn Skeid, men de skal jo settes. 
 
Og det er jaggu nok å spille for enda. Den viktige tredjeplassen er enda innen rekkevidde. Så jeg håper Sindre & Co kan riste av seg denne skuffelsen umiddelbart, trene godt, for så å vinne resten. Jeg orker uansett ikke å se på tabellen nå.
 
Ingen høydepunkter: Joda, Joakim Holtan scoret igjen, noe han har gjort i alle kampene. Måtte han bare fortsette. Og Londsia, som slaktet Skeidoksene fullstendig. Måtte de bare fortsette.
 
Så minner jeg til slutt om en meget viktig kamp for Start 2, som møter topplaget Fram på Sparebanken Sør-Arena tirsdag kl 17. Her er sjansen til å se på våre lovende unggutter prøve seg mot topplaget i 3. divisjon.
 
Bjørn Mayer 
Annonse fra Obos-ligaen: