Supporterblogg: En innspurt til å få grå håret i hodet av

Joakim Holtan, vår mann fra de indre bygder, scoret i dag i sin femte kamp på rad. Her gratuleres storscoreren av Vito Vormgoor, Zakaria Sawo og Emir Derviskadic. (Foto: Tor Erik Schrøder, NTB).

Annonse:

Nok en «must win»-kamp, alle kamper er sånn nå i innspurten. Men fra å drømme om direkte opprykk til å være i en situasjon hvor til og med kvalifiseringsplass kan ryke, er nifst.

Sånn tenkte jeg før kampen mot Åsane. 

Men så tenkte jeg også at Åsane-gutta ville gi Sindre en hjelpende hånd, og ta det litt rolig siden de ikke har noe å spille for. Helt til kona satte skapet på plass, og fortalte meg at fotballen er basert på ærlighet og fair play. 

Så den vennetjenesten kunne jeg bare glemme. 

Vi har en mann fra de indre bygder som scorer og scorer. Joakim Holtan roet nervene mine med en ny scoring helt i starten. 

Får bare håpe «araberne» ikke leser Fædrelandsvennen.

Så roet vår unge keeper, Jasper, nervene mine ytterligere da han helt kontrollert slapp to Åsane-skudd i stanga. Og sånn gikk jo første omgang.

Og jaggu fortsatte det, Jasper kontrollerte også det tredje i stanga. Gutten er bare 18, men kald som en fisk.  

Så var det Schulze sin tur. Null mål da han fikk prøve seg som spiss, fra midtbanen bøtter han inn mål.  

Så fikk vi gjenoppfrisket svenskehjelpen da Strannegård fyrte av kanonen. 

Deretter var det Valsvik sin tur, og det synes jeg var flott. Han har visstnok vært litt sur på Start etter sitt korte opphold her nede. Derfor var det helt ok at han fikk et mål. Sånn skal det være.

Sanyang startet på benken, men kom inn og scoret sitt mål. Det var kanskje ikke så lurt, for kanskje treneren mener han er best som innbytter.

Det triste været vi har hatt i helgen gjorde at Londsia ikke var full i dag. Men de som var her, skapte stemning. Igjen.

Vi er på tredjeplass før Kåffa spiller borte mot Raufoss i morgen. Så vi er i høyeste grad med i kampen om den viktige bronsen, som gir «enklere» vei til det forjettede land. 

Gutta fra skauen, Kongsvinger, er for meg en slags dark horse nå. De vinner og vinner, og blir farlige, og kan gjerne ta full pott på slutten. Og hvis de gjør det, havner de på 52. Vi har nå 48 med to kamper igjen, og får maks 54. Da er uavgjort borte mot Sogndal ett for lite.

Dette blir forferdelig spennende, faktisk så spennende at man kan bli grå i håret av mindre..

Bjørn Mayer

Annonse fra Obos-ligaen: