Strikket og solgte Start-sokker til inntekt for Gatelaget

Aud Karin Holberg (i helhvitt) overleverer en sjekk på kr. 2000 til Starts Gatelag, som trenes av Espen Børufsen (nr. 4 f.v.). (Foto: Egil Olsen).

Annonse:

Alle som kjenner Aud Karin Holberg vet at hun har et veldig stort hjerte. Onsdag stilte «Mor» på Sparebanken Sør Arena med en sjekk på kroner 2000 til Starts Gatelag. Pengene kommer fra salg av selvstrikkede Start-sokker.

- Det er veldig fint å se at dere er her og har det så hyggelig. Derfor har jeg en ting til dere; en sjekk på kroner 2000. Det en stor glede for meg å gi dere disse pengene, som jeg håper dere kan gjøre noe hyggelig sammen for, sa «Mor» da hun overrakte sjekken til Gatelagets trener, Espen Børufsen

Det var hjemme i Søgne i vinter Aud Karin fikk det for seg at hun ville gjøre noe for Starts Gatelag. 

- Det  var bare noe som traff meg, jeg vet ikke om det var i hodet eller hjertet. Jeg fikk det bare for meg at jeg måtte gjøre noe for Gatelaget. Da fant jeg på at jeg skulle strikke 10 par Start-sokker og selge de for 200 kroner per par, sa hun til en rørt og takknemlig spillergruppe, og la til:

- Jeg fant ei minnebok fra da jeg gikk i 5. klasse. Der hadde ei venninne skrevet «Den største gleden du kan ha, er å gjøre andre glad». Det er det jeg prøver på i dag. 

Espen Børufsen synes det er veldig hyggelig at Aud Karin tenker på Gatelaget, og ønsker å bidra inn mot det. 

- Ja, det setter vi som jobber med laget veldig pris på. Spillerne synes også at det er utrolig hyggelig. De fleste som kjenner til Start, kjenner også til «Mor» og hennes engasjement rundt klubben. Så at hun nå ønsker å bidra inn mot Gatelaget, synes jeg er veldig fint. 

- Hva vil dere bruke pengene på?

- Vi har ikke bestemt det ennå. Men jeg har lyst til at vi skal få til noe sosialt, en pizzakveld ellet noe annet hyggelig. Det er viktig for gruppa at de kan bli bedre kjent med hverandre og gjøre litt andre ting enn bare det som skjer ute på fotballbanen, sier Espen Børufsen.

PS! Aud Karin har «kun» solgt sju av de 10 sokkene-parene. Så dersom en, eller noen, trenger julegaver, så kan hun kontaktes på Messenger.

Annonse fra Obos-ligaen: