«Stjerne»-spillere på straffespark-besøk

Espen Børufsen, leder for samfunnsansvar i Start (bak f.v.) og keeperne Casper Eastwood (Våg) og Dennis Birkenes (Søgne), som begge hospiterer i Starts ungdomsavdeling, sammen med spillerne fra Donns, Øyestads og Imås sitt Stjernelag: Christoffer (Øyestad), Kjetil (Donn) og Nikolai Novak (Donn, trener). Foran f.v.: Poe Hser (Imås), Ole Einar (Imås), Trine Lise (Øyestad) og Benedikte (Donn). (Foto: Egil Olsen).

Annonse:

To spillere fra henholdsvis Donns, Øyestads og Imås sitt Stjernelag var søndag invitert til Sparebanken Sør Arena for å ha straffespark-konkurranse i pausen i kampen mellom Start og Kongsvinger. 

- Det ble en flott opplevelse for de seks, som de aldri kommer til å glemme. Vi setter utrolig pris på at Espen Børufsen (leder for samfunnsansvar i Start – red.anm.) tente på ideen vår og brydde seg om oss, sier Nikolai Novak. Han er trener for Donns Stjernelag, og var med som leder for de seks spillerne med funksjonsnedsettelse.

- Tilbakemeldingene jeg har fått fra trenerne i Øyestad og Imås, er at også de er fornøyd med opplegget. Vi håper vi får muligheten til å komme tilbake en annen gang, for jeg synes absolutt at disse guttene og jentene fortjener å bli vist oppmerksomhet og bli sett, sier Novak.

Espen Børufsen hadde hentet inn Dennis Birkenes (hospitant fra Søgne) og Casper Eastwood (hospitant fra Våg) til å stå i mål i straffespark-konkurransen.

- Jeg synes det var veldig gøy å invitere disse seks på kamp. De var også sabla gode til å skyte, så dette ble en fin opplevelse også for oss i Start, sier Espen Børufsen.

Annonse fra Obos-ligaen: