Wallius-scoring og Tveita-retur for Start 2

Kalle Wallius scoret Start 2s eneste mål mot Odd 2 i Norsk Tipping-Ligaen på søndag, mens Jon-Helge Tveita var tilbake på banen etter over et år på sidelinjen.

I går kveld, søndag, spilte Start 2 hjemmekamp mot Odd 2 i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4 på Sparebanken Sør Arena. Kampen endte 1-1 der Kalle Wallius scoret vårt mål. Begge lagene var relativt høyt på tabellen og etter gårsdagen ligger Start 2 på en 4. plass i Norsk Tipping-ligaen. Forrige møte med Odd 2 endte 2-7 til Start 2 i Skien.

Blant vår tropp som spilte på søndag var A-lagsspillerne Kalle Wallius, Jon-Helge Tveita, Henrik Robstad, Jesper Gregersen, Sindre Osestad, Salim Nkubiri og Deni Dashaev.

Kalle Wallius scoret sitt andre mål for vårt rekruttlag i Norsk Tipping-Ligaen i årets sesong.

Etter over et år på sidelinjen, kunne Jon-Helge Tveita melde seg klar for kamp igjen etter at han røk korsbåndet mot Fredrikstad i fjor sommer. Han startet kampen og spilte 45 minutter.

Kampen var jevnspilt, men Start gikk opp i ledelsen med en nydelig lobb av Kalle Wallius etter 82 minutter. Bortelaget presset på og Odd-spiller Anders Hartveit Ryste, utlignet etter 90 minutter. Dermed endte kampen 1-1. Se Kalle sitt mål nederst i saken.

31. juli 2022 måtte Jon Helge Tveita få hjelp av banen av fysioterapeut Pål Erik Pedersen (t.v.) og lege Espen Johnsen (t.h.). I går, 413 dager senere, spilte han endelig kamp igjen. (Foto: Tor Erik Schrøder)