Vant toppkamp mot Vigør

G19-laget vant 3-0 mot Vigør i toppoppgjøret i G19-serien i går. Se målene her.

Annonse:

Det var knyttet stor spenning til juniorkampen mellom Start og Vigør, ikke bare fordi det var to ubeseirede lag som møttes, men også fordi kampen ble sendt direkte på fvn.no.

Du kan se høydepunkter eller hele kampen på ny her om du er fvn-abonnement.

Vigør stod med tre av tre seiere før kampen, mens Start hadde vunnet sine to kamper. På Sparebanken Sør Arena tirsdag kveld var det egentlig aldri noen tvil om hvem som ville vinne.

- Vi var det klart beste laget gjennom hele kampen. Vigør la seg dypt så vi måtte bearbeide og skape sjanser mot 11 mann som forsvarte seg. Noe av det vanskeligste i fotball er å spille seg til sjanser mot sånn type forsvarsspill. Vi kunne vært litt nøyere og spilt med litt høyere balltempo i første omgang. Det vi gjør bedre i andre omgang er å spile på færre touch, vi har større bevegelse og vi holder ballen sentralt i banen til motstanderen blir sentrert, for så og bruke back/kant, forteller Erik Mykland, en av trenerne på G19-laget.

Det første målet kom i andre omgang da Adam Eftevaag gjør et strålende forarbeid. Han slår en frekk tunnel nede med cornerflagget og avanserer inn i feltet før han serverer Sander Svela. Han setter ballen sikkert i mål fra 8-9 meter. August Fredriksen økte ledelsen til 2-0 kort tid etter, før Jakob Ugland punkterte kampen mot slutten med en kontant avslutning i lengste hjørne.

- Vi holder nullen nok en gang, syvende kamp på rad, og hele laget gjør en solid forsvarsjobb. Jeg synes vi spiller en voksen kamp der vil tar gode valg, spesielt i andre omgang, sier Mykland.

Se målene fra kampen her.


Fakta:

Start - Vigør 3-0 (0-0)

G19 1. divisjon avdeling 2.

Målscorere: Sander Svela, August Fredriksen, Jakob Ugland

Starts lag:

13 Sondre Olaus Nøttingnes Solås

3 Bo Andre Larsen

6 Andreas Haraldsen

8 August Pierre Vik Huchon (K)

16 Marius Eikså

4 Dirirsa Gamachis

5 Daniel Folserås Berglund 

10 Jakob Ugland 

7 Adam Eftevaag

9 Sander Alvestad Svela 

15 Fredrik Strømland Lien

Innbyttere:

11 Herman Ose

14 Lyder Daland

17 August Fredriksen 

18 Oscar August Christiansen

 

Annonse fra Obos-ligaen: