Uavgjort for G15 mot Brann

G15 spilte i helgen 2-2 mot Brann i treningskamp som ble spilt i Stavanger.

Annonse:

IK Start-FK Brann: 2-2 (2-0).

Årets første virkelige test for vårt nye G15 lag ble spilt i Stavanger mot ett sterkt, både fysisk og med ball, Brann-lag. Det bar ca. 10 cm og 20 kilo i gjennomsnitt som skilte de to lagene «fordel» motstander.

Vi gjør en meget sterk 1. omgang der vi spiller ball på få touch med riktig tempo og avstander mellom spillerne som gjør at Brann spillerne ikke får brukt fysikken til sin fordel.

De kommer i press, men ballen er ikke lenger der de presser og dermed er de på etterskudd og etterlater rom vi utnytter på en voksen og klok måte. Det høye presset og blokken sitter som ei kule og vi skaper masse hel og halvsjanser. Dueller som dukket opp nå og da viser at teknikk og klokskap slår kilo og muskler hver dag hele uka.

Guttene smalt til i dueller eller leste pasning og brøyt foran. 1-0 kommer etter at Julian Håbesland blir felt og setter selv ballen i nettet fra elleve meteren til 1-0. 2-0 blir satt inn av Magnus Lie, etter litt kaos innenfor motstander sin 16-meter triller ballen perfekt mot Magnus som iskaldt curler ballen i lengste hjørnet.


Andre omgang ble tyngre og Brann overtok initiativet. Vi blir for stillestående og dermed ble pasninger vanskelig å slå til medspiller som igjen førte til balltap på balltap. Dette er slitsomt å stå i mot fysisk overlegne Brann-spillere. De reduserer til 1-2 og litt senere utligner til 2-2.

Ett greit og rettferdig resultat som viser at årets 14-15 åringer spiller jevnt med de beste i landet allerede etter kamp 2 som lag. Mye kan forbedres og mye kan bygges videre på.

Vi gleder oss til fortsettelsen.

Annonse fra Obos-ligaen: