UA på Danmarks-tur

Både G19- og G16-troppen var denne helga på treningsleir i Danmark. Hjemreise ble fremskjøvet på grunn av uværet søndag, men begge lagene fikk spilt en treningskamp mot god motstand.

Annonse:

G16 og G19 var til helgen på treningsleir i Danmark. De reiste med morgenbåten fredag, og oppholdt oss på et Sportssenter i Vrå. Fasilitetene var upåklagelige med gode baneforhold, styrkerom, squashbaner og mange andre aktiviteter på området. Begge lag hadde trening på fredag ettermiddag, med sosialt opplegg etterpå. Lørdag bestod av en lett formiddagsøkt pluss kamp for begge lag på ettermiddagen.

Kvelden skulle inneholde teambuilding på tvers av lagene med flere forskjellige konkurranser, men på grunn av stormen som var ventet søndag måtte gjengen hive oss rundt for å rekke båten hjem lørdags kveld.

- Målet med turen var å få trene på gode baner, å få spille mot god motstand, samt å få reise bort sammen for å bygge samhold i lagene. Det passet veldig bra i og med at gresset på Sparebanken Sør Arena nå byttes. Begge lag hadde godt utbytte av helgen både sosialt og sportslig, og vi håper dette kan bli en tradisjon for UA-lagene å gjøre, forteller Håvard Lilletvedt, G16-trener.

Her er oppsummering av kampene.

G16: Start-Hobro 4-2 (2-0).

- Vi gjennomfører en veldig bra kamp, det vi skaper mange sjanser og slipper til få utenom de de to vi slipper inn på. Vi varierer fint med ballen, mellom å gå i bakrom, mellomrom og å være tålmodige med ballen. Defensivt sliter vi noen ganger i det høye presset, men når vi senker oss får vi mange fine brudd. Målene ble scoret av Jørgen 2, Martin og Jakob, forteller Håvard Lilletvedt, trener for G16.

Start G19- Jammerbugt FC: 2-4 (2-0)

- Vi startet I en 4-4-2-formasjon og Jakob Ugland vant en ball og serverte Kristian Lien etter 21 minutter. Vi la da om til 3-5-2 og fikk bedre kontroll på kampen. Jakob scoret på et frispark etter 36 minutter. I andre omgang startet vi ufokusert og lå plutselig under etter åtte minutter. Vi våknet da, men gjør en feil som gjør at de øker til 2-4. Mot slutten bommer vi også på et straffespark. Oppsummert så var det veldig varierende kollektivt, der enkelte spillere leverte meget bra, mens andre har en del å gå på, sier G19-trener Adolfo Rodriguez.

UA i Danmark
G19/G16: Bak fra venstre: Lyder Daland, Kristian Lien, Andreas Posti Lindland, Dirirsa Gamachis, Tobias Larsen, Henrik Webb Dahl, Sondre Solås, Abdullah Salem, Jørgen Hille, Jakob Årikstad (bak), Einar Perdomo Ferstad, Bo André Larsen, Martin Eriksen, Isac Karlsen (bak), Jakob Ugland, Jesper Gregersen, Johannes Eskedahl Byklum, Bjørn Dirdal, August Vik, Arian Gundersen, Daniel Berglund, Harald Jørgensen, Emiel Peersen, Andreas Haraldsen, Marius Framnes, Sander Svela, Oscar Christiansen, Marius Eikså, Ole Kristian Frigstad.Foran fra venstre: Kristoffer Birkeland, Deni Dashaev, Markus Andersen, Helge Strand, Fredrik Berge, Stian Mangseth Hornnes, Adrian Nilsen (Kvinesdal), Teodor Skoglund Witzøe, Levi Eftevaag, Markus Rokseth, Tobias Tønnessen, Preben Hille, Xiaolong You, Jonas Larsen, Herman Ose, Vitalik Bravikov, Fredrik Lien, Adam Eftevaag, August Fredriksen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: