Tre seine Start-mål sikret G16-seier i Kristiansund

Christian Wahlstrøm (t.v.) og Daniel Gummedal scoret to av målene da Start slo Kristiansund 3-0 i den nasjonale G16-serien torsdag. På skuldrene til Christian sitter Aiden (snart) 11, som er deltaker på OBOS og Starts fotballskole denne uken. (Foto: Egil Olsen)

Annonse:

Mål av Christian Wahlstrøm, Henrik Haraldsen og Daniel Gummedal de siste 20 minuttene sikret Start en sterk 3-0-seier over Kristiansund i den nasjonale G16-serien torsdag. De to siste målene kom i henholdsvis det 85. og 88. minutt.

Henrik Haraldsen, sønn av tidligere Start-stopper Knut Henry Haraldsen, er hospitant fra Randesund. Han hadde bursdag på torsdag, og feiret med Start-debut, mål og målgivende.

Trener Eirik Moen Eskedal sier de var litt spente før kampen da de skulle prøve ut en ny spillestil på guttene.

- Den lyktes vi imidlertid godt med, det var gode prestasjoner av samtlige involverte, og en lagprestasjon, sier Moen Eskedal, og legger til:

- Vi gjør en veldig god kamp. Vi får det kampbildet vi ønsker ganske tidlig, hvor vi får dominert ballbesittelse, er mye inne på motstanders banehalvdel, og skaper mye sjanser, både små og store. Defensivt vinner vi ofte ballen høyt i banen, noe som gjør at vi får angrep etter angrep.

Kaptein, og målscorer nok en gang, Christian Wahlstrøm har denne kommentaren til kampen:

- Vi åpner litt rufsete, men fra det 10. minutt tar vi mer og mer over, og etter hvert dominerer vi . Vi sliter med å skape de største sjansene mot et lavtliggende KBK lag, men etter 1-0-scoringen i det 70. minutt så ser vi klasseforskjellen på lagene. Nå ser gjengen fram til et forrykende oppgjør mot Viking hjemme neste søndag (kl. 15.00). 

KAMPFAKTA

Nasjonal G16 ordinær høst avd. B

Kristiansund - Start (0-0) 0-3

Kristiansund stadion

0-1: Christian Wahlstrøm (70)

0-2: Henrik Haraldsen (85)

0-3: Daniel Gummedal (88)

Start: Herman Johnsen, Philip Nilsen, Jesper Lundgren, Lazar Odor, Sebastian Fjellheim, Tias Eftevaag, Nicolai Apland, Jonas Myhrstad, Aloni Elfu, Christian Wahlstrøm og Marius Nordal.

Innbyttere: Henrik Haraldsen, Daniel Gummedal og Daniel Rokseth

Dommer: Adrian Bratli, Molde FK

Annonse fra Obos-ligaen: