- Til sommer blir det rastafletter

Det var i februar 2020 at Isac Karlsen fra Utviklingsavdelingen bestemte seg for å la håret gro. Han skal ikke klippe seg før han har klart målet sitt.

Annonse:

- Jeg er en midtstopper som er god i begge boksene, og scorer en del mål. Det gikk noen kamper uten mål på meg, så jeg trengte en motivasjon. Jeg skal ikke klippe meg før jeg har et mål i 3. divisjon eller høyere, sier Isac.

17 år gamle Isac noterte seg med flere mål i 2019-sesongen og markerte seg som en markant midtstopper. Han har tidligere i livet kun hatt kort hår, der dette er noe helt nytt for han.

- Jeg synes det er behagelig, godt og varmt, sier han.

Til sommer skal han også fikse litt på sveisen, men absolutt ikke klippe.

- Jeg henter inspirasjon fra tidligere Start spiller Alex Valencia. Til sommer blir det rastafletter, sier Isac.

Han forteller at gutta på laget gir han litt tyn for det lange håret. Som han selv sier, så tar han seg ikke nær av det. Han synes derimot det er gøy.

- Jeg liker å skille meg ut, det har jeg alltid likt. Det lange håret er en ny opplevelse hver dag siden jeg aldri har hatt langt hår før, så det synes jeg bare er gøy, påpeker Isac.

Planen til Isac var i utgangspunktet å ikke klippe seg før han hadde notert seg med en scoring for Start 2 i 3. divisjon, men siden den sesongen utgår er han nødt til å gjøre om litt på målet sitt.

- Flere av gutta på laget har blitt tatt opp til å trene med A-laget, noe jeg synes er veldig gøy. Det gir meg en motivasjon til å være en av de neste som blir tatt opp for å trene, og kanskje blir jeg en dag så god at jeg kan spille med A-laget, sier Isac og fortsetter;

- Nye målet blir en scoring fra 3. divisjon og oppover, avslutter han.

Annonse fra Obos-ligaen: