Strålende laginnsats ga Start 4-1-seier over Sarpsborg 08

Sander Richardsen (2 - t.v.) og Levi Eftevaag scoret Starts tre siste mål i mandags-kveldens 4-1-seier over Sarpsborg 08. Cameron Cresswell ga Start ledelsen på Sparebanken Sør Arena.

Start slo Sarpsborg 4-1 i mandags-kveldens oppgjør i 3. divisjon avd. 4 på Sparebanken Sør Arena. Stillingen ved pause var 1-1.

Det kom to tidlige mål i det vakre sommerværet i Kristiansand, ett til hvert av lagene. Cameron Cresswell ga hjemmelaget ledelsen etter ni minutters spill, Amadou Camara utlignet for gjestene seks minutter senere.

1. omgang var relativt jevnspilt, men etter pause var det Start som dominerte banespillet og scoret tre flotte mål. Levi Eftevaag førte de gule- og svart-kledde i føringen igjen sju minutter ut i omgangen, Sander Richardsen scoret de to siste i det 70. og 88. minutt.

- En strålende lagseier hvor spillerne jobber steinhardt for hverandre. Vi spiller vårt spill slik vi ønsker, og er meget fornøyd med prestasjonen, sier Start-trenerne Alf Erik Svela, Thomas Ferreira og Erik Mykland.

Seieren betyr at Start etter 11 kamper er på 8.-plass i 3. divisjon avd. 4 med 15 poeng. Det er hele sju poeng ned til Randesund som per dato innehar den siste nedrykksplassen.

Neste kamp for Start 2 er mot Halsen på Bergeskogen KG i Larvik mandag 27. juni.