Storseier og avansement i G16 NM

Søndag 28. mai møtte vårt G16-lag Ørn Horten i den regionale kvalifiseringen i G16 NM. Herman Waage (t.v), Aleksander Kovac og Daniel Gummedal scoret målene.

Annonse:

Våre gutter knuste Ørn Horten hele 5-0 i den regionale kvalifiseringen i NM for gutter 16.

Se målene nederst i saken

- Dette var en kamp vi på forhånd tenkte skulle bli jevn og tøff mot fysisk overlegne motstandere, men slik ble ikke det, sier Erik Mykland om kampen og fortsetter:

- Ingen vits i å takle når ball ikke er innenfor rekkevidde sa en klok trener en gang. Ørn spillerne sin fysikk  ble ingen fordel når ball som regel ikke var der motspillerne kom i press men allerede på vei til en med gul trøye. Vi tar ledelsen i det andre minutt ved Daniel som etter pasning fra Jakob drar av en mann og setter ballen mellom beina på han med hansker. Strålende angrep og skåring.

- Det høye presset og gjenvinninger som følge av korte avstander med ball satt bra og vi dominerer resten av omgangen, scorer 3 fine mål til før pause og leder 4-0. Kovac ett og Daniel to får æren av å sette de 3 siste før pause. Fine skåringer og enda finere spill i forkant.

- 2 omgang ble ikke like fartsfylt. Ørn la seg bakpå med 11 mann og vi mistet balltempo, bevegelser og presspillet fra 1 omgang. Hermann putter 5-0 målet helt på tampen og en solid gjennomført kamp med avansement var i boks.

I neste runde av den regionale kvalifiseringen i G16 NM venter Flekkefjord på bortebane. Den kampens spilles den 13. juni.

- Ett sterkt Flekkefjord lag med støtte fra hele bygda blir spennende og tøft. Vi gleder oss, avslutter Mykland.


Annonse fra Obos-ligaen: