Start gir to unge talenter proffkontrakt

De to G19-spillerne Jesper Gregersen og Elias Simossa Rike Nahiry har skrevet under proffkontrakt og er Start-spillere ut 2024-sesongen.

Annonse:

Begge de to spillerne har spilt på både Starts G19-lag og Start 2 denne sesongen, og har imponert trenerteamet såpass at begge nå får proffdrømmen oppfylt.

Nahiry kom til Start fra Randesund foran 2021-sesongen og står med tolv Start 2-kamper og fem G19-kamper denne sesongen, mens Gregersen har gått gradene i Start og står denne sesongen med tolv kamper for Start 2 og ti kamper for G19-laget.

– Det føles veldig stort, og det er en stor glede både for meg og familien min, sier Elias til ikstart.no etter at proffkontrakten var signert.

– Det gir meg en stor motivasjon for å jobbe videre med deg jeg elsker å spille fotball. Nå er det bare å jobbe knallhardt videre og ikke ta noe for gitt.

 

– Hva blir deres neste mål?

– Det neste konkretet målet må være å bli en fast del av A-stallen, sier Elias.

– Jeg håper også å komme opp i A-stallen og spille meg til en plass i startelleveren, legger Jesper til.

 

Elias Nahiry signerer 2.JPG
Elias Nahiry signerer proffkontrakt. Foto: Henrik Lenborg

– Det kom litt som et sjokk for meg. Det er noe man alltid har tenkt på og drømt om, men da du først fikk beskjeden, så tenkte jeg «wow, det er mitt første steg for å bli proff», sier Elias.

– Jeg husker jeg fikk beskjed av Sindre om å møte i morgen med foreldrene mine, og da turte jeg ikke å tenke at det var proffkontrakt, men jeg hadde det vel litt på følelsen. Det var veldig stort å få den beskjeden, legger Jesper til.

 

Trener Sindre Tjelmeland var veldig glad for å kunne få med de to talentene videre og gav følgende skussmål til ungguttene.

– Elias og Jesper har markert positivt seg gjennom spill for Start 2 i årets sesong. Det er to spennende unggutter med bra potensiale som vil få muligheten til å hospitere med oss regelmessig. Sammen må vi nå legge ned arbeidet som sørger for at de kan ta hele veien opp til jevnlig spill for a-laget så fort som mulig.

 

Jesper Gregersen signerer.JPG
Jesper Gregersen signerer. Foto: Henrik Lenborg

– Jesper er en spiller med meget gode ballferdigheter, som kan bekle flere posisjoner.

– Elias har en ekstrem spisskompetanse 1v1 offensivt, som vi må fortsette å dyrke for alt det er verdt, samtidig som vi må jobbe for å utvikle andre deler av spillet.

Annonse fra Obos-ligaen: