Start G19 videre i NM etter målfest – vant 7-2

Teodor Witzøe (bildet) scoret fire mål da Start gikk videre i NM G19 Telenor Cup på bekostning av Fram Larvik torsdag kveld.

Start vant hele 7-2 på Sparebanken Sør Arena etter å ha ledet 4-0 ved halvtid.

Det var aldri noen tvil om avansementet i torsdagens cupkamp. Et heltent Start-lag vartet opp med flere mønsterangrep, og allerede etter 23 minutter stod det 4-0 til vertene fra Kristiansand.

Hjemmelaget spilte seg nydelig fram i sidekorridor, og Teodor Witzøe scoret både 1-0 og 2-0 på akrobatisk vis. Da hadde det bare gått 12 minutter av kampen.

3-0 kom på et susende langskudd av Sander Helland Richardsen i det 21. minutt, før Witzøe fullførte sitt hattrick to minutter senere.

Etter det fjerde målet begynte Start-guttene å slurve litt, slik at stillingen da lagene gikk til pause var 4-0 til de gule og sort-kledde.

Start-guttene var på hugget igjen da de kom på banen til 2. omgang, og i det 56. minutt kom 5-0 på et selvmål.

Fram Larvik reduserte til 5-1, før David Lunde satte inn 6-1 etter fine kombinasjoner, og Markus Andersen økte  til 7-1.

Da var det fortsatt 27 minutter igjen av kampen.

Fram Larvik reduserte en gang til ved Carl Olav Solli, til 7-2, som ble sluttresultatet.

- Med litt mer presisjon og effektivitet burde vi scoret enda flere mål, men vi er likevel godt fornøyd med en meget solid kollektiv prestasjon, sier Start G19-trener Alf Erik Svela.

4-0: Witzøe (23)

5-0: Selvmål (Martin Anthonsen Wurschmidt – 56)

5-1: Martin Kaupang Henriksen (58)

6-1: David Lunde (59)

7-1: Markus Andersen (63)

7-2: Carl Olav Kraudy Solli (66)

Start: Herman Seierstad Johnsen, Jakob Årikstad, Fredrik Østhus, Rafa Mertens, Deni Dashaev, Sander Helland Richardsen, Bernhard Salvesen, Stian Mangseth Hornnes, Teodor Witzøe, David Lunde og Markus Andersen. Innbyttere: Elias Nahiry, Fredrik Strømland Lien, Fredrik Berge, Markus Rokseth, Mohammed Badran, Levi Eftevaag og Even Torry Flottorp.

Dommer: Marius Benkestok Vesterhus Schulz, Gimletroll, IK-Fotball

Gult kort: Elias Nahiry, Fredrik Berge og Markus Rokseth, Start – Boje Tangerud Olafsen, Håkon Rørvik Salomonsen og Lucas Svendsen, Fram