Start G19 slo årets kretsmestere 5-1!

Tre av Start G19s målscorere i 5-1-seieren over Våg G19 onsdag kveld – f.v.: Even Flottorp (2), Markus Andersen og Christian Wahlstrøm. Marius Nordal var ikke til stede da bildet ble tatt.

Et ungt Start G19-mannskap, med en fin blanding av G16- og G19-spillere, slo årets suverene kretsmestere fra Våg 5-1 i en treningskamp på Sparebanken Sør Arena onsdag kveld.

Markus Andersen ga Start-guttene ledelsen etter 25 minutter, men et selvmål 10 minutter etterpå gjorde at det stod 1-1 etter 1. omgang.

Etter pause var Start det førende laget, og scoret fire mål – ved Even Flottorp (2), og  ungguttene Marius Nordal (15) og Christian Wahlstrøm (16).

- Det var gledelig å se et hardt-arbeidende Start-kollektiv og gode enkeltprestasjoner. Vi er spesielt godt fornøyd med gjenvinningspresset vårt og det flotte kombinasjonsspillet, sier Alf Erik Svela, som ledet Start-laget sammen med Erik Mykland og Thomas Ferreira.