Start G16 raknet den siste halvtimen

Et godt Start G16-lag holdt følge med Brann i over en time, men raknet da laget ble redusert til ti mann.

Annonse:

KAMPFAKTA

Nasjonal G16 år

Start G16 – Brann G16 2-5 (2-1)

Sparebanken Sør Arena

0-1: Patrick Andersen (3, straffe)

1-1: Helge Strand (24)

2-1: Jesper Gravdahl (34)

2-2: Sindre Løseth (65)

2-3: Patrick Andersen (72, straffe)

2-4: Lars Bjørnerud Remmen (83)

2-5: Oliver Majewski (87)

Start: Herman Seierstad Johnsen, Helge Strand, Fredrik Andre Haddeland Østhus, Jesper Gravdahl, Even Torrey Tjøm, Flottorp, Stian Mangseth Hornnes, Adrian Siqveland Sunde, Sander Helland Richardsen, David Lunde, Teodor Zenabu Skoglund Witzøe, Christian Lindtner Wahlstrøm. Innbyttere: Henrik Landelius, Daniel Rokseth, Markus Andersen, Rafa Martine  Dirk Leo Mertens

Dommer: Maliha Ahmady, Mjøndalen IF

Start G16 var meget gode mot Brann G16 inntil gjestene utlignet til 2-2 etter 65 minutter på Sparebanken Sør Arena søndag ettermiddag. Men da de like etter ble redusert til 10 mann, raknet det for hjemmelaget.

- Vi responderer veldig godt når vi får straffe imot allerede etter tre minutter. Da hever vi oss og gjør en veldig god 1. omgang. Vi går til pause med 2-1-ledelse, og innstillingen da er at nå skal vi fortsette å angripe og være offensive. Det synes jeg vi lykkes bra med, men fra Brann får 2-2 etter 65 minutter er jeg skuffet over hvordan vi fremstår. Da mister vi fokus og gir Brann for enkle arbeidsbetingelser, sier trener Gaute Sørensen Schei.

Start G16-Brann 2.jpg

Det som fikk kampbildet til å endre seg, var da Start ble redusert til 10 mann etter 72 minutter. Start-treneren vil si lite om utvisningen, men er enig i at den selvfølgelig påvirker resten av kampen.

- Ja, utvisningen gjør det så klart vanskelig for oss. Jeg har ikke lyst til å kommentere den mer enn det. Men vi må bli bedre til å håndtere viktige avgjørelser som vi får imot oss. Når vi får en i tryne, så må vi heve oss som lag, slik vi gjør i starten av kampen. Da synes jeg vi er dyktige på å stå opp, by på oss selv og ta tak når det er tungt. Så vi har det i oss. Nå må vi bli dyktige til å gjøre det gjennom en hel kamp, sier Gaute Sørensen Schei, og avslutter slik:

- Det er mye bra å bygge videre på til neste kamp, NM-kampen mot Ullern borte neste helg. Da skal vi være ekstremt klare.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: