Start 2 tapte to poeng på overtid av overtiden

Her depper Starts 2s Emir Derviskadic (t.v) og Isac Karlsen for to tapte poeng på overtid mot Express.

Annonse:

 - Dette var forbaska surt, men ikke første gang vi slipper inn mål på overtid, var Start 2-trener Erik Myklands umiddelbare kommentar etter 1-1-kampen.

 Det var klasseforskjell på lagene i flomlyset på Sparebanken Sør Arena torsdag kveld. Start 2 styrte fra avspark, men klarte ikke å spille seg til de store sjansene før pause.

Gjestene fra Fevik lå lavt og satset på kontringer, og hadde sin eneste sjanse på et frispark. Det knallharde skuddet tok imidlertid Sondre Solås seg av på glimrende vis.

Etter pause fortsatte Start-guttene å ha initiativet, og etter 60 minutter fikk de endelig lønn for ballinnehavet.

Emir Derviskadic la en nydelig pasning til en fri Levi Eftevaag på høyresiden. Han tok ballen med seg og banket opp den opp i nettaket bak Express-keeper Marius Aagre Larsen.

Etter 1-0-målet var det lite som tydet på at Express ville få med seg noe fra Kristiansand. Men så, på overtid av overtiden, lobbet Vitalij Bravikov ballen over Start-keeperen og i mål.

- Det er sånt som ofte skjer i fotball når du ikke scorer mål nummer to. Da kan alt skje, og det gjorde det helt på slutten, sier Erik Mykland – og legger til:

- Vi spiller den fotballen vi skal spille og Express blir løpende i mellom. Sjansene får de på slurvefeil hos oss, innlegg og dødballer. Derfor føles disse to tapte poengene ekstra vondt.

Øvrige resultater i 3. divisjon avd. 3 torsdag kveld:

Vindbjart – Donn 7-2
Viking 2 – Åkra 5-1

Staal Jørpeland leder fortsatt 3. divisjon avd. 3 med sine 20 poeng foran Vindbjart med 19. Deretter følger fem lag på 17 poeng: Viking 2, Sola, Djerv 1919, Express og Brodd. Start 2 er nummer åtte med 16 poeng.

KAMPFAKTA:

3. divisjon avd. 3
Start 2 – Express 1-1 (0-0)
Sparebanken Sør Arena
1-0: Levi Eftevaag (60)
1-1: Vitalij Bravikov (90+5)

Start 2: Sondre Solås, Jesper Gregersen, Altin Ujkani, Andreas Haraldsen, Joackim Jørgensen (Lyder Daland i 45 min.), Emir Derviskadic, Jakob Ugland, Adrian Nilsen, Sander Svela (Isac Karlsen inn på overtid), Elias Nahiry (August Huchon i 12 min., Levi Eftevaag (Preben Hille i 19 min.)

Dommer: Zyad Tarik Qashua, Giv Akt IL

Gult kort: Lyder Daland, Start 2, Magnus Kjølsrud og Sondre Kristiansen, Express.

Annonse fra Obos-ligaen: