Spennende G19-kamp mot Vålerenga

Onsdag kl.18 spiller juniorlaget andre kvartfinalekamp mot Vålerenga i Nasjonal G19 CL.

Annonse:

Første oppgjør, som ble spilt på Intility Arena for to uker siden, endte med 1-1. Nå skal lagene avgjøre hvem som går videre til semifinalen.

- Vålerenga er et veldig godt lag, så det blir en tøff kamp. Hvis vi kjemper like bra som vi gjorde i første kampen, og er godt organisert, så har vi en god mulighet, forteller trener Adolfo Rodriguez.

- Den første kampen var tett og tøff. Vi skapte en del sjanser på kontringer i den første omgangen, mens de hadde ballen mest. I andre omgang tok de mer over, og fikk også utlikningen, sier Rodriguez.

- Vålerenga er på nivå med Odd, som vi møtte i NM (tapte 2-3) i august. Så det blir en god utfordring for oss, sier Rodriguez, som synes Nasjonal G19 CL er en fin konkurranse.

Formatet er nytt av året og bygger på samme turneringsoppsett som Champions League. Start kom på andreplass i sin gruppe i vår, mens Vålerenga vant sin. Nå er det altså en plass i semifinalen det står om.

- Det er en god konkurranse, og en god plattform for å møte de beste lagene i Norge. Det er viktig for oss å få bryne oss på de beste.

Rodriguez håper en del supportere finner veien til Sparebanken Sør Arena onsdag kveld, for å gi ungguttene støtte fra tribunen.

- Det hadde vært gøy. Så skal vi gjøre så godt vi kan for å ta oss videre. Uansett blir det en god erfaring for våre unggutter.

Kampen starter kl. 18.00.

Annonse fra Obos-ligaen: