Sesongstart for G-16

Førstkommende søndag tar G-16 laget turen til Haugesund for sin første kamp i årets utgave av nasjonal serie.

Annonse:

Endelig skal nasjonal serie sparkes i gang for G-16 laget igjen. Laget spilte i fjor i den lokale G-19 ligaen og er nå klare for å ta sin plass blant landets beste G-16 lag. 

Laget som reiser til Haugesund ser noe annerledes ut enn hva det i utgangspunktet ville gjort. Vi har gleden av å nevne at keeper Herman Johnsen og midtstopper Jesper Gravdahl er utilgjengelige denne uken grunnet talentleir. På grunn av talentleir og noe skader i troppen har trenere Adolfo Rodriguez og Gaute Schei hentet inn flere spillere som har trent med laget denne uken for første gang. 

I nasjonal serie er det nemlig lov å hente hospitanter fra andre klubber der en rekke unge lokale spillere skal få bryne seg på det beste Norge har av 16-åringer. Birkeland, Donn og Vindbjart er klubbene det har blitt hentet spillere fra.

- Kvaliteten opprettholdes

Vi tok en prat med Adolfo Rodriguez i forkant av kampen der han kan påpeke at gutta har gledet seg og er klare for å ta fatt på sesongen.

- Vi vet ikke hvordan nivået er med tanke på avbrekket corona medførte. Vi må fokusere på oss selv og fremstå slik vi ønsker. De nye gutta gir oss først og fremst kvantiteten i laget, men vi mener at kvaliteten opprettholdes. De har vist god holdning og et bra sportslig nivå gjennom uka. Laget er motiverte og klare, sier Adolfo.

Laget har lagt en lang periode med trening bak seg og er mer enn klare for kamper igjen. Adolfo er fornøyd med arbeidsinnsatsen til gutta.

- Vi har jobbet hardt og bra i syv måneder nå. Det er selvsagt at gutta gleder seg til kamp igjen og det har de all grunn til, de vil bevise. Det er en veldig fin gjeng og kvaliteten på gutta er fantastisk, sier Adolfo.

 

Annonse fra Obos-ligaen: