Seier, uavgjort og tap for våre UA-lag

Alle våre UA-lag var i aksjon i helgen. Det endte med seier, uavgjort og tap. (Foto: Daniel Haus)

Annonse:

13. april kl. 14:00 // 3. divisjon // Start 2 1–1 MK

I 3. divisjon møtte Start 2 naboene fra Mandal til seriekamp på Sparebanken Sør Arena. Det var et Start-lag som ønsket å få Mandalittene ned på. Jorda igjen etter at de noen dager før slo ut A-laget av NM.

Etter kun fire minutter gikk bortelaget opp i føringen, etter mål fra Henehta Heh. Gjestene holdt ledelsen i nesten 70 minutter, men i det 73 spilleminutt utlignet Daniel Støkken Gummedal og kampen endte 1-1.

13. april kl. 17:00 // OBOS Nasjonal G17 // Start 8–1 Kongsvinger

Vårt G17-lag var det UA-laget som seiret i helgen, og for en maktdemonstrasjon vi fikk servert på Sparebanken Sør Arena mot Kongsvinger. Våre 17-åringer stoppet ikke før det sto 8-1 på måltavlen. Våre målscorere var Aleksander Kovac (2), Herman Waage (3), Johannes Grummedal Engenes (2) og Jacob Sheridan Kolbeinshavn.

- Vi spiller en god kamp hvor vi er dominante offensivt og defensivt. Vi var aggressive og offensive i hodet, og scoret mange flotte mål, sier G17-trener Thomas Ferreira.

14. april kl. 16:30 // OBOS Nasjonal G15 // Fredrikstad 4–2 Start

- Vi visste på forhand at vi møtte ett fysisk sterkt lag med masse fart, fysikk og gode fotballspillere generelt, sier G15-trener Erik Mykland og oppsummerer:

- Trenerne på vårt lag hadde, for første gang, tatt hensyn til motstanderne. Det skal ikke skje igjen med G15 laget. Vi spiller endel langt, opp i ett stort mellomrom der FFK var sårbare og stod 1v1 mot våre 3 på topp i høyt press. I stedet for å spille som vi pleier fortsatte vi med lange baller som gjorde at det ble strekk i laget og passive spillere som konsekvens.

- Vi styrer likevel kampen, og tar ledelsen etter 3 min ved Julian Håbesland, og har ett par store sjanser til å gå opp i 2-0. FFK utligner etter 11 min og vi blir usikre og upresise resten av omgangen. FFK scorer to til før pause. Vi går ut til 2 omgang med tro på å snu kampen, men får en midt i trynet etter 4 min spill. Etter dette er det vi som er best og burde scoret fler enn det ene som Fredrik Eidshaug satt.

- Turen hjem ble lang, men også med gode samtaler der alle er enige om å slå tilbake mot serieleder Sandefjord hjemme søndag førstkommende. En fotballkamp som vi ikke skal være fornøyd med, men kampen var jevn og vi har mye å gå på. Bra tegn, avslutter Mykland.

Annonse fra Obos-ligaen: