DSC_0052-Enhanced-NR

Seier for både Start 2 og G17

Start 2 og G17 var de av våre UA-lag som var i aksjon i helgen. Det endte med seier for begge lag.

Storseier for G17

Lørdag 27. april kl. 17:00 // OBOS Nasjonal G17 // Mjøndalen 1-6 StartEtter å ha startet sesongen med et ettmålstap borte mot KFUM slo guttene våre tilbake i forrige uke med å knuse Kongsvinger 8-1. Lørdag spilte de årets tredje kamp, denne gang borte mot Mjøndalen.

Også Mjøndalen skulle få gjennomgå. Vi gikk seirende ut hele 6-1 på Consto Arena. Våre mål ble scoret av Herman Waage (2), Gustav Vik, Børre Sirnes Kloster og Johannes Grummedal Engenes (2).

- Vi spiller en god kamp hvor vi har mye ball og kommer til mange gode sjanser, og scorer mange fine mål. God innsats og mye vilje gjennom hele kampen. Vi er fornøyde med prestasjonen og ser allerede frem til neste kamp, sier G17-trener Thomas Ferreira.

Etter tre spilte seriekamper står 17-åringene våre med seks poeng, og har fått en fin start på sesongen. Neste kamp for G17 er allerede onsdag når Raufoss kommer på besøk til Sparebanken Sør Arena.

A-lagsspillere scoret for Start 2

Søndag 28. april kl. 15:00 // Norsk Tipping-Ligaen // Start 2 3-0 MadlaRekruttene våre i 3. divisjon må også sies å ha fått en godkjent start på sin sesong. På de tre første kampene sto laget med én seier, én uavgjort og ett tap. Søndag var det Madla som sto på motsatt banehalvdel.

Start 2 hadde med seg Kalle Wallius, Deni Dashaev og Sander Richardsen fra A-laget, i tillegg til Herman Johnsen mellom stengene, som alle tre startet kampen. Det var også de tre nevnte utespillerne som sørget for en 3-0-seier for vårt rekruttlag.

Deni Dashaev scoret det første målet ti minutter ut i andre omgang. Sander Richardsen doblet ledelsen etter 65 minutter, mens Kalle Wallius fastsatte sluttresultatet til 3-0 på overtid.

Start 2 ligger dermed på en 4. plass på tabellen med 7 poeng på de første fire kampene. På søndag venter en bortekamp mot Fram Larvik.

Spillefri for 15-åringene

Vårt G15-lag hadde i helgen spillefri, og spiller sin neste kamp førstkommende søndag borte mot Strømsgodset. Forrige kamp var mot serieleder Sandefjord, da våre 15-åringer vant 3-2 etter scoringer av Julian Håbesland (2) og Noah Thomassen. Se målene i videoen under.

Julian Håbesland satt inn 1-0 etter å ha vunnet ball i høyt press. Sandefjord har ingen målsjanser før de utlignet på dødball som gikk gjennom hele feltet og spratt inn i lengste etter 25 min. Ny energi til dem og det motsatte hos våre gjør siste kvartere av førsteomgangen jevn og rotete. Julian scoret på kontring etter 45 min spill og vi fikk til pause med en fortjent 2-1 ledelse. Noah Thomassen la på til 3-1 etter 67 min før Sandefjord reduserte på slutten.

- 3 fortjente poeng og en gjeng unggutter som imponerer med teknikk, spilleforståelse og taktisk klokskap i kollektivt press. Det siste er viktig å lære seg, når det kun er en ball på banen vil vi gjerne ha den tilbake fortest mulig, pluss utfolde oss som individer i kollektivet når den er vår, sier G15-trener Erik Mykland.