Richardsen skaffet Start 2 ett poeng tre minutter på overtid

Jakob Årikstad (t.v.) Sander Richardsen og August Frobenius scoret Starts mål i lørdagens 3-3-kamp mot Sprint-Jeløy på Sparebanken Sør Arena. (Foto: Egil Olsen).

Sander Richardsen sikret Start 2 ett viktig og meget fortjent poeng i 3. divisjons-oppgjøret mot Sprint-Jeløy på Sparebanken Sør Arena lørdag. Utligningen kom tre minutter inn i spilleforlengelsen.

1. omgang var jevnspilt, men preget av lavt tempo og få målsjanser. Den eneste scoringen stod Henrik Andreas Stokkebø for, da han ga Sprint-Jeløy ledelsen etter 11 minutters spill.

Starts største sjanse de første 45 falt til kaptein Bjarni Mark Antonsson, som klinket et frispark i stolpen fra rundt 20meter. Da var omgangen 34 minutter gammel.

Om det var litt tamt og kjedelig før pause, så var farten, tenningsnivået og underholdningsverdien en helt annen de siste 45. Omgangen bød på hele fem scoringer, alle de siste 20 minuttene.

Levi Eftevaag la to cornere som henholdsvis August Frobenius og Jakob Årikstad headet i mål med tre minutters mellomrom, og snudde kampen til Start-ledelse 2-1 (70 og 73).

Ledelsen skulle imidlertid bare stå i fem minutter, da brukte Tim Andre Reinback hodet til å gjøre 2-2. Ett minutt før slutt var gjestene i føringen igjen, da Christopher Hjelkrem headet inn 2-3.

Heldigvis for de tapre, unge Start-spillerne hadde kampen enda ett mål i seg. Tre minutter på overtid stanget Sander Richardsen inn en ny dødball fra Bjarni Mark Antonsson. Dermed 3-3 og poengdeling.

- 1. omgang er jevn, men den andre dominerer vi, bortsett fra en femminutters-periode, totalt. Vi har trykk på de og produserer masse sjanser. Vi tar ledelsen, men klarer, nær sagt som vanlig, å slurve det vekk. Spillerne skal imidlertid ha kreditt for at de klarer ett poeng helt på slutten. Men dette er likevel en kamp vi gir bort, sier Start 2-trener Erik Mykland.