Poengdeling for rekruttlaget i lokalderby

Det ble poengdeling på Kristiansand stadion etter et vakkert frispark av Jesper Gregersen (bildet) på overtid. (Foto: Helge N. Olsen)

Annonse:

Mandag klokken 19:00 var det duket for lokaloppgjør på Kristiansand Stadion mellom Donn og Start 2 i Norsk Tipping-Liga avdeling 4s runde #21.

Sander Richardsen satt ballen i nettet for Start 2 allerede i det tredje spilleminutt, men ble vinket korrekt av for offside. Få minutter senere ble Kalle Wallius spilt fri på kanten av Jon-Helge Tveita. Wallius la inn og ballen endte hos Richardsen som satt ballen i mål og sendte Start 2 i ledelsen 0-1.

I det 17. spilleminutt var Wallius frempå igjen og var nære å øke ledelsen vår. Finnen mottok ballen på kanten hvor han trakk seg inn i banen og fyrte av et skudd fra 16 meter. Skuddet tvang Donns keeper ut i full strekk. 

Start skapte det meste i 1. omgang men det ble med det ene målet til pause.

Deni Dashaev ble byttet av i pausen etter en god 1. omgang og ble erstattet av Rafa Mertens. I det 52. spilleminutt utlignet Donn ved mål fra Andreas Sersland. Hjemmelaget var nære ved å ta ledelsen seks minutter senere men ballen gikk i stanga og ut. 

Det ble 60. minutter på Jon-Helge Tveita mot Donn da han ble erstattet av Fredrik Østhus. Donn presset på og tok ledelsen etter en corner i det 67. spilleminutt. Vi presset på og skapte sjanser, men det så ut som det gikk mot tap for guttene våre. Dette helt frem til Jesper Gregersen stilte seg opp for å ta frispark på overtid fra 20 meters hold. Gregersen «curlet» ballen i nærmeste kryss på ypperlig vis. Det ble sjansebonanza på overtid, men ballen ville ikke i nettet og det endte 2-2 på Kristiansand stadion. 

Vårt lag:

#12 Herman Seierstad Johnsen

#16 Kalle Wallius
#21 Rolf Daniel Wikstøl
#22 Jesper Gregersen
#23 Jesper Gravdahl
#31 Deni Dashaev

#18 Jon-Helge Tveita
#7 Sakarias Lønseth Ringsbu
#26 Adrian Eftestad Nilsen
#4 Sander Helland Richardsen

#9 Christian Wahlstrøm

Innbyttere: Finsådal-Kristensen, Mertens, Østhus, Flottorp, Gummedal, Hornnes.

Annonse fra Obos-ligaen: