Øren ønsker nye utfordringer

Alexander Øren har valgt å si opp sin stilling som utviklingsleder i Start. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Annonse:

– Dette har vært et vanskelig valg for meg. Men etter seks og et halvt år i klubben kjenner jeg på at jeg ønsker nye utfordringer. Men det blir rart å forlate en klubb hvor jeg har opplevd veldig mye, sier 32-åringen fra Høyanger.

Alexander Øren er utdannet UEFA A-lisens trener og har studert coaching og idrettspsykologi på Norges idrettshøyskole. Han ble formelt ansatt i stillingen som utviklingsleder i Start 1. februar 2019, men har jobbet i utviklingsavdelingen siden 2015.

Alex Øren, trening, 15.06.2021.JPG

– Som spillerutvikler har jeg hatt ansvar for både G13 og G16, og Start 2 de tre siste sesongene. Gjennom å ha vært involvert i A-laget den siste tiden, så har jeg vært innom alle lag i klubben. Det har vært begivenhetsrikt og spennende, sier Øren, og legger til:

– Jeg har fått en stor venne- og bekjentskapskrets her i byen, og setter veldig pris på alle folkene jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med. Dette er vennskap jeg skal ta med meg videre i livet.

Klubbdirektør Terje Marcussen beklager at Alexander Øren nå velger å forlate Start.

– Ja, det synes jeg er beklagelig for klubben. Men jeg skjønner at Alexander ønsker nye utfordringer, og ønsker ham all mulig lykke til videre, sier Marcussen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: