Nytt ettmålstap for Start G16

Start G16 som startet kampen mot Sarpsborg 08 søndag ettermiddag: Bak f.v.: Jesper Gravdahl, Adrian Sunde, Fredrik André Østhus, Markus Andersen, Christian Wahlstrøm og Stian Mangseth Hornnes. Foran f.v.: David Lunde, Rafa Mertens, Herman Seierstad Johnsen, Fredrik Sandberget (hospitant fra Jerv) og Sander Richardsen.

Start G16 gikk på sitt tredje ettmålstap på rad da de søndag ettermiddag røk 0-1 for Sarpsborg 08.

1. omgang i Sarpsborg var tett, jevn og sjansefattig, og lagene gikk til pause på 0-0.

Etter hvilen tok hjemmelaget initiativet, og scoret det som skulle bli kampens eneste mål ved Linus Lundmark.

Etter målet trykket gjestene fra Kristiansand vertskapet bakover, men de slet fortsatt med å skape de store sjansene. Dermed endte kampen med ettmålsseier til Viken-laget.

- Vi er skuffet over oss selv. Dette er ikke nivået vi ønsker å være på, sier Start-trener Gaute Schei.

Neste kamp for Start G16 er mot Mjøndalen på Consto Arena kommende lørdag.

KAMPFAKTA:

Nasjonal G16

Sarpsborg 08 – Start G16 1-0 (0-0)

Sarpsborg st KG

1-0: Linus Lundmark (55)

Start G16: Herman Seierstad Johnsen, Fredrik Sandberget, Rafa Mertens, Fredrik André Østhus, Jesper Gravdahl, Stian Mangseth Hornnes, Sander Richardsen, David Lunde, Adrian Sunde, Markus Andersen og Christian Wahlstrøm. Innbyttere: Daniel Rokseth, Even Torrey Flottorp, Eskil Topland og Teodor Witzøe.

Dommer: Shkodran Dinaj, HSV Fotball.