Lokaloppgjør for rekruttlaget mandag kveld

Jesper Gregersen (bildet) er med i troppen til Start 2, når vi skal spille "Lundsderby" mot Donn i kveld.

Annonse:

Mandag klokken 19:00 er det duket for lokaloppgjør på Kristiansand Stadion. Start 2 tar den korte turen bort til stadion hvor de møter Donn i Norsk Tipping-Liga avdeling 4s runde #21.

Tøff opprykkssesong for Donn

Donn har hatt en tøff sesong så langt i Norsk Tipping-Liga. Donn har ikke vunnet siden de slo Fredrikstad 2 hjemme på Kristiansand Stadion i august. Siden da har ikke laget tatt poeng på fire kamper og ligger under nedrykksstreken på 13. plass.

Rekruttlaget vårt kan klatre

Start 2 spilte en jevn kamp i forrige runde mot Odd 2, der resultatet ble 1-1 på Sparebanken Sør Arena. Målscorer for Start 2 var Kalle Wallius med en nydelig lobb. Rekruttlaget vårt ligger på en 6. plass på tabellen, men med seier i kveld, kan vi gå forbi Sprint-Jeløy og overta femteplassen fra gjengen fra Jeløya.


Flere A-lagsspillere aktuelle for Start 2-troppen

Det er forventet at Jon-Helge Tveita, som spilte en omgang for Start 2 sist, får en god gjennomkjøring i kveldens kamp. Forrige kamp var hans første kamp etter skaden i fjor sommer, og dagens kamp blir neste steg på veien tilbake. I tillegg er flere av spillerne fra gårsdagens innbytterbenk mot Moss aktuelle for troppen.

DSC_0019.jpg
Deni Dashaev er en av flere spillere fra A-laget som er aktuelle til Start 2-troppen i kveld.
Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 25.09.2023
Skrevet av: Marcus Petterson & Vetle Stousland