Jasper-comeback etter tre måneder på sidelinjen

Jasper Silva Torkildsen (bildet) stod sin første kamp på tre måneder da Start 2 tapte 2-3 for Follo i 3. divisjon avd. 4 på Ski stadion mandag kveld.

Annonse:

- Det har gjort vondt å ikke kunne spille, så det var godt å komme i gang. Men det ble tap, og da er ikke følelsen helt på topp. Nå ønsker jeg å trene godt videre og spille alle kampene jeg kan, sier Jasper Silva Torkildsen (18).

Start 2-trener Thomas Ferreira er godt fornøyd med det store keeper-talentets første kamp etter han fikk påvist betennelse på hjerteposen tidlig i mars.

- Det var mye aktivitet innenfor vår boks og der gjorde Jasper mye bra. Han virket trygg og god, og endte opp med noen flotte redninger. Det var veldig kjekt å se ham tilbake igjen, Ferreira.

Hjemmelaget startet kampen på en dårlig gressbane på Ski stadion best, og tok ledelsen ved Kristian Seteklev etter 20 minutter. Jon-Helge Tveita utlignet 10 minutter senere, men Dliet Daniel Ghebar sørget for 2-1-ledelse til hjemmelaget ved pause.

Tre minutter etter hvilen økte Follo til 3-1 ved Robin Gonella. Levi Eftevaag puttet for Start med en halvtime igjen på klokka, men dessverre for gjestene skulle det bli deres siste mål.

- Selv om energien og innsatsen var til stede, så holdt det ikke for guttene våre i dag. Det var vanskelige baneforhold som førte til at det ble lite spill, og vanskelig for oss å se ut slik vi ønsker. Men vi hadde noen store muligheter vi også, slik at uavgjort ikke hadde vært ufortjent, sier Thomas Ferreira.

Neste seriekamp for Start 2 er mot Urædd hjemme på Sparebanken Sør Arena kommende lørdag kl. 14.00.

KAMPFAKTA:

Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) avd. 4

Follo – Start 2 3-2 (2-1)

Ski stadion

1-0: Kristian Seteklev (20)

1-1: Jon-Helge Tveita (30)

2-1: Dliet Daniel Ghebar (36)

3-1: Robin Gonella (48)

3-2: Levi Eftevaag (60)

Start 2: Jasper Silva Torkildsen, Deni Dashaev, Jesper Gravdahl, Stian Mangseth Hornnes, Henrik Gjesdal, Jesper Gregersen, Sander Richardsen, Fredrik Strømland Lien, Jon-Helge Tveita, Sander Svela og Levi Eftevaag. Innbyttere: Herman Seierstad Johnsen, Fredrik Østhus, Elias Nahiry, Teodor Witzøe, Markus Rokseth, Mohammed Badran og David Lunde

Dommer: Henrik Gagnum, Tverlandet IL

Gult kort: Deni Dashaev og Mohammed Badran, Start

Annonse fra Obos-ligaen: