Gravdahl tatt ut på G16-landslaget

Jesper Gravdahl er blitt tatt ut på G16-landslaget som skal representere Norge i Syrenka Cup i september. Foto: Tor Erik Schrøder.

Annonse:

G16-landslaget skal fra 20-27 september spille Syrenka Cup i Polen. Vår 16 år gamle midtstopper er blant de utvalgte som skal representere Norge.

- Det er alltid gøy å få vite at man er blitt med på landslag. Da får man vite at det man gjør, er bra. Det er en stor mulighet å vise seg fram på. Neste samling er EM kvalik som hadde vært utrolig gøy å spilt. ,sier midtstopperen og legger til:

- Først så ligger fokuset på samlingen nå i Polen. Det er der jeg må prestere for å bli med neste gang. Det har skjedd mye gøy på få måneder nå, og mer gøy skal det bli.

Utviklingssjef Tomi Markovski er fornøyd med at Jesper nå får sjansen til å vise seg på landslaget.

- Det er alltid gøy når våre unge spillere får muligheten til å spille med flagget på brystet og får internasjonal matching. Vi gratulerer Jesper med uttaket, sier vår utviklingssjef og legger til:

- Det er hard konkurranse blant stopperne på G16-landslaget, så dette er en fin mulighet for Jesper å vise seg frem.

Tidligere i år har Gravdahl blitt vår yngste spiller i moderne tid, da han fikk spille tid i cupen mot Randesund. Seriedebuten kom noen måneder senere da han ble byttet inn mot Bryne.

Lykke til på samling, Jesper!

Annonse fra Obos-ligaen: