God prestasjon av Gatelaget vårt i nasjonal turnering

Gatelaget vårt var i Bodø forrige uke for å delta i Nasjonal turnering for gatelag!

Annonse:

Onsdag til fredag i forrige uke var det endelig duket for årets høydepunkt for gatelaget, nemlig Nasjonal turnering i Bodø. Turen startet med en gåtur opp til Keiservarden sammen med alle gatelagene. Dette var en utrolig flott opplevelse for både spillere og ledere. I tillegg med god mat på toppen ble dette en kul opplevelse.

"Gatelaget" er et lavterskeltilbud for mennesker med utfordringer knyttet til rus- og psykiske vansker. Målet med gatelagstilbudet er at det skal fremme et rusfritt, inkluderende og meningsfylt liv for deltakerne og bidra til at økt deltakelse i det ordinære samfunns- og arbeidslivet.

Solide i gruppespillet

På torsdag startet dagen med åpningsseremoni på Aspmyra stadion før gruppespillet ble sparket i gang. Kampene ble spilt inne på Aspmyra stadion og på en kunstgressbane som ligger rett ved siden av stadion. I gruppespillet møtte laget Sarpsborg 08, Notodden FK og Asker. Det endte med to seire og et tap, og en plassering i B-sluttspillet.

I B-sluttspillet ble det først seier mot Lyn Fotball og Moss FK som resulterte i finalekamp mot Lillestrøm. Det endte dessverre med tap i finalen, men alt i alt var både spillere og lederne fornøyd med lagets innsats og prestasjon gjennom turneringen. Det endte til slutt med en 10. plass av totalt 31 deltakende lag.

Bankett med Erlend Osnes og Halvdan Sivertsen

På torsdag var også alle lagene smalet på bankett med god mat og underholdning. Vi fikk servert stand-up show fra Erlend Osnes og konsert med Halvdan Sivertsen. Dette ble veldig godt mottatt og det ble en minneverdig kveld. Trener Espen Børufsen er veldig fornøyd med opplegget og turen:

«Alt i alt ble Nasjonal turnering 2024 i Bodø en fantastisk fin opplevelse for gatelaget vårt. Det ble en fin tur med gode prestasjoner på fotballbanen, mye samhold og godt humør gjennom hele turneringen. Jeg er utrolig stolt over laget vårt og gleder meg allerede til neste Nasjonal turnering».  

 

Annonse fra Obos-ligaen: