G15 til topps på Elitetiltak

G15 sine spillere, trenere og foreldre var sist helg på Elitetiltak i Skien. Et tiltak der våre gutter gikk helt til topps.

Annonse:

Vi havnet i pulje med Molde, Bodø/Glimt og Odd. To kamper ble spilt på lørdag, mot Molde og Odd. Vi vant begge, 2-0 og 3-1, og toppet gruppa før siste kamp mot Bodø/Glimt søndag morgen.

Mot Bodø/Glimt mistet tapte vi 2-1, men allikevel toppet gruppa og møtte vinner av den andre gruppa i finale.

Det ble vår gamle erkefiende, Viking, som skulle stå på andre siden i finalen. Ett sterkt lag som er vant til å vinne de aller fleste kamper.

Vi spilte en strålende finale både offensivt og defensivt og vant 2-0 etter at Julian Håbesland, Tveit-gutt som spilte i Donn sist sesong, avgjorde med to fine mål.


Det aller beste med turneringen var samholdet på og utenfor banen. Noe de tok med seg inn på banen der alle jobbet for og med hverandre. Prestasjonene individuelt ble bra som følge av kollektivet.

Takk til foreldre som stiller velvillig opp som sjåfører, handler frukt, støtter laget fra tribuneplass og passer på at alt det praktiske er på plass! En stolt gjeng gutter, trenere og foreldre takker Odd BK for ett strålende gjennomført tiltak. I År var også redskapet vi liker så godt, fotballene, i veldig god stand! Hilsen Alla og Erik.

Spillertropp:

Casper Eastwood, Jakob Mykjåland, Max Hæstad, Yaya Jabaj (Hospitant Grane), Jakob Berhus, Filip Lund, Filip Lien (Hospitant Flekkefjord), Bastian Ruenes, Aris Quetkaj, Hadis Maznikar, Kristoffer Hagen (Hospitant Lyngdal), Fredik Eidshaug, Emil Rygsether, Julian Håbesland, Noah Thomassen, Magnus Lie, Lucas Koveland Sandsness.

Annonse fra Obos-ligaen: