G15 serieåpnet med tremålsseier

G15 åpnet nasjonal serie med en sterkt trepoenger hjemme mot Lyn.

IK Start - Lyn | Nasjonal G15 | 3-0 (2-0).

Årets første seriekamp endte med en solid trepoenger etter tre fine scoringer. (se målene nederst i saken)

Det første kvarteret bar preg av at Lyn lå lavt med elleve mann bak ballen. Det betydde at vi måtte vise tålmodighet med tempo i ball og få touch, i tillegg til å skape, bruke og utnytte overtall for å slite ut motstander.

Etter de frøste 15. begynte Lyns spillere å bli slitne i både hodet og kropp etter å ha løpt etter ballen. Det ledet til større «lommer» med rom og hurtige gjenvinninger etter balltap.

Hadis Maznikar satt inn 1-0 etter 36 minutter, og Julian Håbesland økte ledelsen etter 41 minutter. Det gjorde at vi gikk til pause med en god følelse for resten av kampen.

I 2. omgang ble det spill mot ett mål, men vi scoret kun det ene ved Julian, som alene med keeper var sikker og trillet ballen enkelt og sikkert forbi Lyns gode sisteskanse.

Neste kamp er mot Fredrikstad borte, som er et av de bedre lagene i vårt årskull. Vi gleder oss til fortsettelsen.