G15 scoret 7 mål på én omgang

Årets siste hjemmekamp endte tilslutt med en komfortabel storseier med mange fine mål og G15-lagets sjette seier på rad.

Annonse:

IK Start - HamKam | OBOS Nasjonal G15 | 7-1 (0-1)

Kampen var, som pauseresultatet viser, noe spesiell. Fra å være en jevn kamp, hvor Ham-Kam fortjent ledet til pause, til en annen omgang hvor det meste gikk vår vei. Hele syv skåringer på 45 minutter er sjeldent.

Mange av målene kom etter fine kombinasjoner der vi flyttet på motstanderne og utnyttet de rommene som oppsto. Det høye presset satt som en kule og vi var kloke i valgene.

Det ble skapt overtall med korte avstander fra ballfører til alternativer, og spillere sentral i banen som kunne vende spillet. HamKam-spillerne slet med å henge med og laget havnet ut av struktur.

Bastian Ruenes, Leander Syversen Bjerke, Gustav Vik, Jakob Kolbeinshavn x2, Julian Andersen (hospitant fra Vigør) og David Leander Nordvik scoret våre mål. Kolbeinshavn hadde målgivende på fire av målene han ikke selv scoret, altså 4 målgivende og 2 mål.

Nå gjenstår det kun to kamper for G15, og begge er på bortebane. Neste er Fredrikstad borte, før sesongen avsluttes borte mot Molde.

Annonse fra Obos-ligaen: