G15 med sterk seier over Molde

Lørdag spilte vårt G15 lag mot Molde i OBOS Nasjonal G15. Etter heglens kamp er vi fortsatt ubeseiret, og har vunnet alle fire kampene etter sommerpausen.

Annonse:

IK Start G15 3-1 Molde FK G15 (3-0) // OBOS Nasjonal G15 Gruppe C høst

Våre unggutter med nok en seier etter å ha spilt en solid i litt over en omgang, krydret med 3 fine scoringer.

Det høye presset/høye blokken satt bra og vi dominerte mer og mer av banespillet. 1-0 ble scoret av Gustav Vik som snurrer rundt en motstander og sender av gårde en markkryper helt nede ved stolperota etter 21 min.

2-0 kommer etter nydelige trekk på vår høyre side som ender med ett strålende innlegg fra Leander Syvertsen Bjerke og Herman Waage scorer sikkert på hodet etter 30 min.

Resten av omgangen er guttene overlegne og gjør masse kloke valg med og uten ball. Magnus Netland Gude er en meget bra hospitant fra Flekkefjord, og han la på til 3-0 etter 34 min. Fint løp bak back og enda finere pasning av Gustav Vik som sammen med Jakob Kolbeinshavn dominerte midten av banen.

I 2. omgang gjør vi 3 bytter og bruker tid på å komme inn i samme rytme som 1 omgang. Molde utligner på en fin heading etter 51 min. Resten av omgangen var ikke kontrollert, men vi kunne med litt hell skåret ett par til.

Dette var den fjerde seieren på rad, og tabelltopp er dermed status. Mange unge talenter som blir bedre og bedre sammen og som enkeltindivider.

Strømsgodset G17 4-4 IK Start G17 (3-2) // OBOS Nasjonal G17 2. divisjon avd. B

For G17 ble det målkaos i bortekampen mot Strømsgodset. Til pause sto det 3-2 til hjemmelaget, men i andre omgang hentet vi igjen forspranget, og kampen endte med 4-4. Våre mål ble scoret av Sebastian Ruud Fjellheim, Aloniab Mulugeta Elfu, Ahmednur Abdirahim Mohamud og Jesper Lundgren.

Annonse fra Obos-ligaen: