En seier og to tap for UA i helgen

G15 leverte en god prestasjon og slo Sandefjord 2-1 på bortebane i helgen. For de andre UA-lagene som var i aksjon gikk det ikke fullt så bra.

Annonse:

UA-lagene Start 2 (G19), Start G17 og Start G15 var alle i aksjon i helgen. Det endte med en seier og to tap på de tre kampene.

Sander Svela-scoring i Start 2 tap

Norsk Tipping-Ligaen // Start 2 1-3 Pors (1-2)

Helgens første UA-kamp var på lørdag, da Pors kom på besøk til Sparebanken Sør Arena for å møte Start 2 i Norsk Tipping-ligaen.

Pors tok ledelsen tidlig i kampen, men Sander Svela utlignet i løpet av den første omgangen etter et skudd fra distanse som fant veien til mål via en Pors-forsvarer.

Like før pause tok Pors ledelsen på nytt, og de økte den til 3-1 ti minutter ut i 2. omgang. Pors måtte fullføre kampen med 10 mann, etter at de fikk røt kort etter 60 minutter, uten at vi klarte å komme oss inn i kampen av den grunn.

Start 2 står med 1 poeng på de tre første kampene i 3. divisjon. Neste kamp er borte mot Randesund mandag 1. mai.

Utenom Start2-kampen har det ikke vært noen G19 kamp i helgen, men like før helgen røk Start G19 ut av NM, da de på torsdag tapte 2-1 borte mot Flekkefjord. Christian Lindtner Wahlstrøm scoret vårt mål.

Tungt for G17 i Sarpsborg

OBOS Nasjonal G17 // Sarpsborg 08 G17 5-1 Start G17 (0-1)

Et ungt G17 lag reiste lørdag til Sarpsborg for å spille sin 3. kamp i den nasjonale G17 ligaen. Med seg hadde dem fem G15 spillere.

- Vi blir presset godt hele kampen, men i første omgang håndterer vi kampbildet ganske godt, og forsvarer oss godt foran eget mål. Jeg syntes laget fremviser god disiplin, innsats og duellkraft. Målet scores av Søgne-hospitant Jonas Seim, som ble gjennomspilt av Mikal Hammen. Alene med keeper satt han ballen i mål, sa G17-trener Eirik Moen Eskedal etter kampen:

- I 2. omgang faller laget sammen. Det sprekker opp i midtbanen, og forsvaret får mindre hjelp enn tidligere, i tillegg forsvarer vi boksen våres i mindre grad, og gjør det litt for enkelt for Sarpsborg å komme til store målsjanser og scoringer. Takk til Søgne FK for at Jonas Seim kunne bidra inn mot denne kampen.

Myklands G15-gutter med borteseier i Sandefjord

OBOS Nasjonal G15 // Sandefjord G15 1-2 Start G15 (1-0)

Etter 15 tamme minutter av 1 omgang hvor vi kommer under 0-1 etter 5 minutter er vi klart det beste laget.  Vi er gode i det høye presset og vinner ball gang på gang. To skåringer tvilsomt annullert og mange mulige målsjanser seinere går vi til pause med 0-1.

2 omgang fortsetter der 1. sluttet. Vi dominerer kampen og skaper en del sjanser, men får ikke skåring før Johannes går høyest i feltet og header i lengste etter 69 minutter.

Sandefjord er på felgen og vi går for seiersmål og 3 velfortjente poeng. Emil Rygsether spilte sine første minutter etter langvarig skade og det feirer han ved å skåre 2-1 målet ette 84 minutter. Guttene viser samhold-lagmoral og vilje som de kan være stolte av etter 0-1, noe som vipper kampen i vår favør.

Annonse fra Obos-ligaen: