En god omgang var ikke nok for Start 2 - tapte 2-4 for Pors

Start 2 ledet to ganger og 2-1 ved pause mot Pors på Pors Stadion KG tirsdag kveld. Men det var Telemarks-laget som vant 3. divisjons-oppgjøret 4-2. Cameron Cresswell (bildet) og Mohammed Badran scoret Starts mål.

Annonse:

- Jeg er skikkelig imponert over 1. omgangen vår. Da spilte vi av presset til Pors gang etter gang. Hele laget deltok, ingen gjemte seg bort. Vi spilte som et lag både defensivt og offensivt mot et av de beste lagene i avdelingen. Vi dominerte stort på bortebane og ledet 2-1, sier Start 2-trener Erik Mykland, og fortsetter:

- I pausen ble vi enige om å gjennomføre i 90 minutter pluss. Det klarte vi ikke. Vi mistet ballen på egen halvdel og ble presset tilbake, noe som resulterte  i tre Pors-scoringer. Det siste målet kom etter en klar dytt i ryggen på en av våre spillere, som dommeren ikke dømte på. Dermed 2-4, og kampen avgjort. Alt i alt var Pors bedre i 2. omgang enn vi var bedre enn dem i første.

KAMPFAKTA
3. divisjon avd. 4
Pors - Start 2 (1-2) 4-2
Pors Stadion KG
0-1: Cameron Cresswell (8)
1-1: Mats Bruu (22)
1-2: Mohammed Badran (30)
2-2: Marius Bustgaard Larsen (51)
3-2: Bruu (71)
4-2: Bustgaard Larsen (82)
Start 2: Sondre Solås, Jakob Årikstad, Sander Sjøkvist, Fredrik Lien, August Frobenius, Jesper Gregersen, Mohammed Badran, Levi Eftevaag, Sander Svela, Salim Nkubiri og Cameron Cresswell
Innbyttere: Adrian Nilsen, Sander Richardsen, Deni Dashaev, Jesper Gravdahl og Markus Andersen
Dommer: Jonas Johnsen, Bækkelaget SK
Rødt kort: Granit Shala, Pors
Gult kort: Cameron Cresswell og Levi Eftevaag, Start

Annonse fra Obos-ligaen: