Brodd for sterke for Start 2

Formlaget Brodd ble for sterke for Start 2

Start 2 måtte se seg slått 2-0 av formlaget i 3. divisjon avd. 3, Brodd, i Stavanger lørdag ettermiddag. Begge målene kom i 1. omgang.

Det svært unge Start-laget startet kampen best. Men kampbildet snudde da hjemmelaget scoret på et billig straffespark etter 14 minutter.

- Ja, vi ble kjørt kraftig bakover etter at Brodd tok ledelsen, og 2-0 kom bare 10 minutter etter ledermålet, sier Start 2-trener Erik Mykland, og fortsetter:

- I pausen bestemte vi oss for å mer ta tak i kampen, og 2.omgang ble forholdsvis jevn. Men vi klarte ikke å produsere de store sjansene. Brodd er det desidert beste laget vi har møtt. De er godt organisert og har spillere med x-faktor.

Bernhard Salvesen, Kristoffer Haukom Birkeland og Fredrik Hauglund Berge debuterte for Start 2, og klarte seg bra, i følge Mykland. Haukom Birkeland og Hauglund Berge er født i 2004, Salvesen i 2003.

Neste kamp for Start 2 er mot  Roy Ludvigsens Express hjemme på Sparebanken Sør Arena kommende torsdag kl. 19.00.

- Da skal vi revansjere oss. Slår vi Express så er vi helt i toppen igjen, avslutter Erik Mykland.

PS! Sola overtok ledelsen i 3. divisjon avd. 3 fra Staal Jørpeland etter at de i dag slo Vindbjart hele 5-1. Men fra Sola til Start 2 på 8.-plass skiller det bare to poeng (17 mot 15) i denne rekordjevne avdelingen.