16-åring har signert sin første proffkontrakt

Den unge angrepsspilleren Marius Nordal har signert sin første proffkontrakt med klubben.

Annonse:

Angrepsspilleren som fylte 16 år i januar kom til oss fra Randesund i forkant av 2022-sesongen. Under høstsesongen i fjor fikk han sin debut på G15-landslaget, og Nordal startet 2023-sesongen med å bli tatt ut på landslagssamling med G16-landslaget i Sarpsborg. Nå har unggutten skrevet under på en treårig avtale.

- Jeg er veldig fornøyd, det er et stort øyeblikk. Nå skal jeg jobbe hardt for å komme nærmere A-laget, og forhåpentligvis bli fast der etterhvert, sier vår nye proffspiller mens han signerer.

Det har blitt lagt opp en utviklingsplan for 16-åringen, som i 2023 skal være en fast del av Start 2-troppen, mens han skal hospitere på A-laget i perioder.

- Marius er nysgjerrig og stiller store krav til seg selv som gjør at han utvikler seg stadig. Han har fortsatt en god vei å gå men har flere spennende kvaliteter og potensiale vil vil bygge videre på, sier vår utviklingsleder Tomi Markovski og legger til:

- Vi har stor tro på at Marius kan score mange mål fremover og det er fortjent at han får proffkontrakt med Start nå. Vil vil også takke gamleklubben Randesund og flere som har bidratt i hans utvikling.

IMG_0360.jpeg

 

Annonse fra Obos-ligaen: