Starts gatelag slo Jervs gatelag i thriller

Starts og Jervs gatelag møttes onsdag til årets første treningskamp i Sørlandshallen. Her er Start-trenerne Per-Erik Andersen og Espen Børufsen (stående f.v.) sammen med Jervs Kelsey Hood og Tommy Runar (stående t.h.) og de to lagenes spillere. Foran t.h. sitter Erik Mykland, som dømte thrilleren som Start vant 7-5. (Foto: Erlend Dunsæd).

Annonse:

- Det ble en veldig gøy kamp, og jeg er stolt av laget vårt og måten vi spiller på. Vi har et veldig godt samhold i gruppen, og det er gøy å se at vi som lag utvikler oss og stadig tar nye steg, sier Espen Børufsen, og legger til:

- Det ble en underholdende kamp med mange fine mål, og spillerne på begge la ned en fantastisk innsats. Vi tok styringen i første omgang, men Jerv kom sterkt etter pause og ga oss kamp til siste minutt. Resultatet er vi ikke så opptatt av, men kampen endte med en knepen seier til oss, 7-5.

Selveste Erik Mykland hadde tatt på seg jobben med å dømme lokaloppgjøret, som ble spilt over 2x25 minutter. Han var også med på å skape god stemning på kunstgresset i Sørlandshallen.

- Etter kampen ble det servert pizza til både spillere og ledere. Vi takker Jerv for en fin ettermiddag, en underholdende kamp, og ønsker dem lykke til med sesongen, sier Espen Børufsen.

Annonse fra Obos-ligaen: