Starts Gatelag på Nasjonal turnering i Bærum

Nasjonal turnering for Gatelag gikk tirsdag og onsdag av stabelen i Bærum. Vertskap var Stabæk Fotball, arenaen var Nadderud og Start var med.

Annonse:

Start deltok denne uken på Nasjonal turnering for Gatelag på Nadderud i Bærum. Turneringen er det store sportslige høydepunktet for Gatelagene.

- Alt i alt synes jeg dette var et fantastisk flott opplegg. Arrangørene Stabæk Fotball og Fotballstiftelsen hadde stelt i stand en utrolig fin turnering, sier Espen Børufsen, trener for Starts Gatelag.

27 lag fra Tromsø til Kristiansand hadde funnet veien til Nadderud tirsdag og onsdag. I gruppespillet på åpningsdagen var Start i pulje med Sandefjord, Asker og arrangørklubben Stabæk.

- Sportslig synes jeg vi leverer kjempebra. Vi ble nummer to i gruppa, noe som betydde B-sluttspill på onsdagen, der vi møtte vi Bodø/Glimt, Raufoss og Aalesund. Vi endte på 6.-plass i B-sluttspillet og 14.-plass totalt, sier Børufsen, og legger til:

- Det er spesielt gøy for oss som ikke har seriespill på Sørlandet, å delta i en slik stor turnering. Du ser at dette er noe som betyr mye for de som er med. 

- Det var en veldig fin Start-gjeng som dro inn, vi var 12 spillere og to ledere. Jeg tror alle hadde det veldig fint, og jeg er veldig stolt over gruppa og laget. Vi har et fint samhold i laget.

Annonse fra Obos-ligaen: